Homepage  / Vedete româneşti

Lecție de iubire! Anca Țurcașiu, imagini duioase cu tatăl ei de 86 de ani, rămas văduv acum mulți ani

Lecție de iubire! Anca Țurcașiu, imagini duioase cu tatăl ei de 86 de ani, rămas văduv acum mulți ani
7

de Redactia Tvmania,

La 53 de ani, Anca Țurcașiu este doar o fetiță atunci când stă în brațele tatălui. Solista are o relație extrem de apropiată cu părintele ei, unicul pe care îl mai are în viață. Cele mai noi imagini cu solista și tatăl ei au emoționat pe toată lumea.

Anca Țurcașiu nu și-a ascuns niciodată dragostea pentru tatăl ei, ba din contră. A dat o lecție despre cum trebuie să ne iubim și să ne prețuim părinții. Nu o singură dată solista a împărtășit, în social media, cât de frumoasă e relația pe care o are cu tatăl ei, pe care îl duce în vacanțe ori de câte ori are ocazia și cu care se simte cea mai fericită.

Zilele trecute, Anca a publicat imagini noi cu ea și cu părintele ei și un mesaj scurt și cuprinzător: „Momente memorabile. În brațele celui care te iubește cel mai mult pe Pământ. TATA”, a scris ea, pe rețelele sociale.

Anca Țurcașiu, urare specială de ziua tatălui: „Te iubesc definitiv”

Pe 3 august, tatăl Ancăi Țurcașiu a împlinit 86 de ani, iar artista și-a arătat, din nou, dragostea pentru el. „El e TATA. E cel care m-a învățat ce înseamnă iubirea. E cel care mi-a dat aripi să zbor! E cel pe care-l iubesc definitiv, așa cum spune el despre mine când își exprimă dragostea.

Datorită lui sunt azi ceea ce sunt, pentru că în loc să-mi citească povești seara, la culcare, el îmi citea poezii. Așa am ajuns actriță. Iubind poezia.

El e cel care întotdeauna a avut o vorbă bună, un zâmbet, o încurajare pentru toate situațiile prin care am trecut în viața asta. Azi e ziua lui. Împlinește 86 de ani. Sunt atât de fericită că ESTE. LA MULȚI ANI, TATA! TE IUBESC DEFINITIV!”, a scris Anca Țurcașiu în mediul online.

anca-turcasiu-4444Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce meserii au avut părinții Ancăi Țurcașiu

Părinții Ancăi Țurcașiu nu au avut tangențe cu lumea artistică, dar au susținut-o necondiționat pe fiica lor.

„Mama mea nu mai trăiește, dar a lucrat în domeniul economic, a fost director economic la spitalul pentru studenți, iar tata, nici el nu are nicio legătura cu meseria de artist, doar că are un suflet de artist, în adâncul lui. Tatăl meu este inginer și a fost inspector în Ministerul Învățământului, a lucrat și ca profesor universitar, redactor-șef la Editura Didactică și Pedagogică pe învățământ, deci nicio legătura cu domeniul artistic”, povestea Anca Țurcașiu despre părinții ei, în revista Tango.

Anca Țurcașiu este leită mama ei

Elena Țurcașiu, mama Ancăi Țurcașiu, s-a stins acum mulți ani, din cauza unei boli cumplite, despre care solista a tras un semnal de alarmă: cancerul de piele.

„Eu sunt foarte atentă cu soarele, pentru că ştiu ce înseamnă melanomul. Eu am pierdut-o pe mama din această cauză, aşa că m-am documentat mult despre acest subiect. Aceasta este cea mai agresivă formă a cancerului, însă dacă o descoperi la timp, te poţi salva”, declarat solista într-un interviu pentru Perfecte.ro.

Citește și: Anca Țurcașiu are un mare regret din timpul căsniciei. Ce a dezvăluit acum, la 3 ani de la divorț

Citește și: Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi la TV. Ce a dezvăluit despre cununia civilă a fiului ei

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton