Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu, imaginea care i-a uimit pe fani. Cum s-a pozat la mare, la 53 de ani

Anca Țurcașiu, imaginea care i-a uimit pe fani. Cum s-a pozat la mare, la 53 de ani
6

de Andra Stana,

Anca Țurcașiu continuă să fie într-o formă fizică de zile mari. La cei 53 de ani ai săi, actrița s-a pozat alături de cel mai important bărbat din viața ei și a postat imaginea online.

După divorțul de soțul ei, Anca Țurcașiu s-a reinventat. Actrița, care se poate lăuda cu silueta ei de vis, s-a fotografiat la mare, iar asta a stârnit un adevărat val de reacții.

My love”, a notat Anca Țurcașiu în dreptul fotografiei cu Radu Cristian, fiul său. În scurt timp, cei care o urmăresc în mediul online i-au scris o mulțime de mesaje. „Așa mamă, așa fecior!”, „Ce bărbat frumos ai crescut, Anca!”, „Să fiți sănătoși”/ „O mulțime de trandafiri pentru pentru o femeie frumoasă” sau „Fericirea are chipul tău”, sunt câteva dintre mesaje.

Anca Țurcașiu, imaginea care i-a uimit pe fani. Cum s-a pozat la mare, la 53 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Joacă în mai multe spectacole de teatru, este profesoară de canto și actorie într-o grădiniță, realizează design de interior, are și o linie de creație, și a participat, până de curând, la „Te cunosc de undeva!”. În emisiunea de la Antena 1, Anca Țurcașiu a făcut echipă cu Jean Gavril.

Cât despre ritualul tău de înfrumusețare la care nu renunță în niciun chip, iată ce ne-a declarat Anca Țurcașiu: „Nu pot să spun că am un ritual de înfrumusețare neapărat… ce pot să vă spun este că sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, la ora de sport pe care o fac aproape în fiecare zi, minim 5 zile pe săptămână, şi… folosesc creamă autobronzantă”.

Anca Țurcașiu, o soacră cu farmec

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, s-a căsătorit anul trecut, la 23 de ani. Cum se înțelege artista cu nora ei?

E o sintagmă care sună cumva peiorativ: postura de soacră… Nu! Eu sunt prietenă cu Andreea din prima secundă în care a venit în casa mea. Chiar dacă facem parte din alte generații. Radu şi Andreea sunt niște copii absolut minunați.  Studioși, liniștiți, fac din hobby-urile lor meseriile pe care le au astăzi. Așadar, sunt extrem de fericită și mulțumită“, ne-a mărturisit Anca Țurcașiu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton