Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu, imagine superbă de când avea doar 17 ani. „Arăți mult mai tânără acum”

Anca Țurcașiu, imagine superbă de când avea doar 17 ani. „Arăți mult mai tânără acum”
8

de Roxana Mirea,

Anca Țurcașiu arată foarte bine la vârsta de 53 de ani. Actrița are un corp de invidiat și pare a fi o femeie abia trecută de 35 de ani. În plus, aparițiile sale spectaculoase de la „Te cunosc de undeva 2023” au demonstrat că artista este într-o formă de zile mari. Ei bine, o dovadă că Anca Țurcașiu pare că a găsit elixirul tinereții o reprezintă o imagine de când avea numai 17 ani, pe care a publicat-o pe rețelele sociale.

Cum arăta Anca Țurcașiu când avea 17 ani

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. La vârsta de 53 de ani, actrița uimește cu aspectul fizic și cu vitalitatea de care dă dovadă. Recent, concurenta de la „Te cunosc de undeva 2023” a publicat o imagine cu ea de la 17 ani, iar fanii au remarcat că este aproape neschimbată.

„Bună dimineața! Am primit poza asta noaptea trecută de la verișoara mea. Aveam 17 ani. Începusem turneele, spectacolele. Mi se pare atât de demult…. și totuși parcă atât de repede a trecut.

Nu sunt nostalgică, sunt doar fericită. Vă îmbrățișez”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram, în dreptul imaginii.

cum-arata-anca-turcasiu-cand-avea-17-ani-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Fanele actriței au fost impresionate de imaginea respectivă și n-au ezitat să-i spună că pare neschimbată.

Arăți mult mai tânără și ești mult mai frumoasă acum”, „Trecerea aniilor, în cazul tău, te face mai frumoasă, stilată, etc. Felicitări”, „Frumoasă și senină! Ce privire frumoasă și încrezătoare în frumos ai”, „Foarte matură pentru 17 ani. Pare că aveai 30!!! Acum, după trecerea anilor, arăți de 40! Ai dreptate că a trecut repede timpul, însă diferența dintre această poză și realitatea de azi este de doar „10 ani”!” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton