Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu de la „Asia Express”. Ce diagnostic dur i-au pus medicii

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu de la „Asia Express”. Ce diagnostic dur i-au pus medicii
15

de Cristina Țapu,

Anca Țurcașiu participă alături de colega și prietena sa, Andreea Samson, la competiția Asia Express, de la Antena 1. Actrița a acuzat stări de rău pe perioada concursului și a solicitat îngrijiri medicale. În trecut, Anca dezvăluia diagnosticul pe care l-a primit din partea doctorilor.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu de la „Asia Express”

Într-un podcast recent, Anca Țurcașiu a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme. După intrarea la menopauză, vedeta a început să aibă inflamații articulare, iar în urma investigațiilor medicale, a aflat că suferă de o boală autoimună, tiroidita Hashimoto.

Ținând cont de gravitatea situației, ea a solicitat ajutorul specialiștilor și a căutat soluții pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Mai mulți medici reumatologi i-au recomandat să elimine din alimentație produsele lactate și carnea. Deși nu mai consuma carne încă de la 20 de ani, iată că actrița a fost nevoită să renunțe și la lactate, conform declarațiilor pe care le-a făcut în cadrul podcastului moderat de către doctorul Adina Alberts.

anca turcasiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită Hashimoto”, a spus actrița, în cadrul podcastului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”, conform Gândul.

În ediția din data de 22 septembrie a emisiunii „Asia Express”, Anca Țurcașiu s-a confruntat cu stări de slăbiciune și, îngrijorată din cauza aceasta, a solicitat atenția medicilor. Conform actriței, tensiunea sa era una mare, iar starea de slăbiciune se datorase stresului pe care l-a suportat în acea etapă dificilă a competiției.

Tiroidita Hashimoto, cunoscută și sub numele de boala Hashimoto, este o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar atacă glanda tiroidă, provocând inflamație cronică. Acest atac duce la deteriorarea progresivă a glandei tiroide, afectând producția hormonilor tiroidieni esențiali pentru reglarea metabolismului. De obicei, boala Hashimoto duce la hipotiroidism, adică la scăderea producției de hormoni tiroidieni, care necesită tratament de substituție hormonală.

Principalele simptome ale tiroiditei Hashimoto includ: dureri musculare sau articulare, senzația constantă de frig, depresie, piele foarte uscată, căderea părului, constipația, oboseală persistentă.

Anca Țurcașiu iubește din nou după divorțul de medicul Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a renăscut din propria cenușă după divorțul de medicul Cristian Georgescu și pare să trăiască din nou fiorii dragostei. Actrița este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu evenimentele importante care au loc în viața sa. 

Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a divorțat în urmă cu aproape 4 ani de medicul Cristian Georgescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună un fiu, pe Radu, iar în urmă cu doar câteva luni vedeta a devenit bunica unei fetițe superbe care poartă numele de Zoe.

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton