Homepage  / Vedete româneşti

Anca Sigartău, în centrul atenției la nunta finilor Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cine este soțul actriței

Anca Sigartău, în centrul atenției la nunta finilor Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cine este soțul actriței
16

de Cristina Țapu,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit pe 2 iunie, iar mirii au petrecut până în zori, într-un loc de poveste, alături de cei aproape 160 de invitați. Emoțiile au fost intense, iar nașii Anca Sigartău și Dragoș Pandele cu greu și-au putut stăpâni lacrimile. Iată detaliile!

Anca Sigartău, o nașă elegantă și plină de energie pentru finii săi

Toți ochii au fost ațintiți asupra mirilor, dar privirile au fost ațintite și asupra nașilor. Anca Sigartău și soțul ei, Dragoș Pandele, i-au condus la altar pe tinerii însurăței, trăind cu mari emoții ceremonia religioasă. Imaginile de mai jos surprind cât de impresionată a fost Anca de slujbă. Elegantă într-o rochie vaporoasă, lila, și sandale cu toc, actrița a fost o prezență rafinată.

anca-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Anca este colegă de seriale cu finii săi, fiind urmărită de toată lumea la Antena 1 în rolul pitorescului personaj Nuți Achim din „Adela”. Puțini însă îl cunosc pe soțul ei, Dragoș Pandele, o prezență discretă în showbizul românesc.

Cei doi au fost esențiali nu doar ca nași în timpul nunții lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu, ci și ca entertaineri pe ringul de dans, unde s-au distrat alături de tinerii fini și s-au asigurat că nimeni nu stă prea mult la masă.

Anca Sigartău s-a căsătorit cu Dragoș Pandele în anul 2016

În 2016, actrița Anca Sigartău s-a căsătorit cu Dragoș Pandele, pe care îl consideră cel mai bun prieten al ei. Într-un interviu pentru revista Taifasuri, Anca a conturat portretul bărbatului iubit, care a fost și consilierul ei personal pe probleme de marketing, pe vremea când era manager al Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău (2015-2016). Anca are doar cuvinte de laudă despre bărbatul iubit și susține că muzica joacă un rol foarte important în povestea lor de dragoste.

„Pentru soțul meu, muzica este foarte im­portantă. Dragoş e un om cu pasiune pentru muzică, care apreciază și încurajează „concertele” mele ad-hoc. Este fe­ricit când cânt și asta mă bucură foarte ta­re. La noi în casă este aproape în perma­nen­ță muzică, fie cla­sică, fie jazz.

Ne fa­cem cadou unul al­tuia mici audiții mu­zicale (…) Lecturile solide, educația serioasă, studiul permanent, binecuvântările Sfin­telor Liturghii de duminică, ce ne luminează începuturile de săptămână, fac din relația noastră o poveste de dragoste pe care amândoi o scriem și o descoperim în fiecare zi…”, povestea Anca Sigartău, într-un interviu acordat pentru Taifasuri.

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au trăit „visul unei nopți de vară”, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă. 

Petrecerea a avut loc în inima pădurii, la Orangeria Iris, loc în care cei aproape 160 de invitați au dansat până dimineața alături de doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Sursă foto: Instagram Vlad Gherman – Oana Moșneagu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton