; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Serea vorbește, în premieră, despre sarcină

17 January 2012

Anca Serea va vorbi, în premieră, despre secretul pe care l-a tăinuit timp de luni bune. Prezentatoarea Focus Sport de la Prima TV va dezvălui detalii despre viața ei privată și despre schimbările prin care a trecut în ultima perioadă, în cadrul emisiunii Focus Monden.

Prezentatoarea TV, care trăiește o poveste de iubire alături de Adi Sînă, juratul de la X Factor și solistul trupei Akcent, recunoaște că este însărcinată.

Anca Serea și Adi Sînă s-au cunoscut acum mai mulți ani, când ea lucra la o televiziune muzicală.

„Atunci le-am luat un interviu băieților din trupa Akcent. Ne-am văzut întâmplător anul acesta (2011, n.r.), într-un moment în care aveam nevoie de sprijin', a spus Anca Serea.

Prezentatoarea tv a rămas văduvă în urmă cu doi ani, după ce soţul ei, Filip Poplingher, a pierdut lupta cu leucemia. În urma lui au rămas doi copii, David (9 ani) şi Sarah (4 ani), cărora Anca le va oferi în curând un nou frățior sau o surioară.

Anca Serea face parte din echipa jurnalului de la Prima încă din vara anului trecut, când a ales să renunțe la cariera de manechin în detrimentul uneia în televiziune.

Nu ratați ediția de astăzi a emisiunii Focus Monden, de la ora 23.00, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare