; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Serea şi Adi Sînă: pregătiri de nuntă şi botez

03 February 2012

Anca Serea, prezentatoarea ştirilor sportive de la Focusul' postului Prima TV, urmează să nască, peste aproximativ două luni, un băieţel. Acesta este cel de-al treilea ei copil, însă primul cu iubitul Adi Sînă de la Akcent, care-i va deveni şi soţ în curând, au dezvăluit cei doi pentru revista TV Satelit' ce apare pe piaţă pe 4 februarie.

Anca Serea (care mai are un băiat şi o fetiţă din prima ei căsnicie) spune că cei mici sunt motivaţia ei în viaţă, iar bebeluşul ce va veni – şi care va fi botezat Iosif – este un copil mult-aşteptat.

Am primit vestea cu mare fericire şi emoţie', a spus frumoasa de 31 de ani, căreia cu greu poţi să-i dai lunile avansate de sarcină, întrucât burtica de-abia i se zăreşte.

Fericitul tătic – Adi Sînă de la trupa Akcent – a povestit şi el că s-au mutat deja în casă nouă, iar amenajările pentru camera bebeluşului sunt în plină desfăşurare.

Cei doi îndrăgostiţi se vor şi căsători anul acesta, dar nu vor face o nuntă cu fast. Va fi la fel ca şi botezul lui Iosif, un eveniment discret'. Mai multe amănunte despre iubirea celor doi, citiţi în revista TV Satelit' care apare pe piaţă sâmbătă, 4 februarie, cu un supliment de integrame gratuit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare