Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea, pictorial provocator la malul mării. Cum arată prezentatoarea în costum de baie, la 43 de ani

Anca Serea, pictorial provocator la malul mării. Cum arată prezentatoarea în costum de baie, la 43 de ani
26

de Cristina Țapu,

Anca Serea, în vârstă de 43 de ani, se bucură de o vacanță binemeritată. Prezentatoarea a ales să se relaxeze pe litoralul românesc și a profitat de ocazie pentru a se fotografia la malul mării, în costum de baie.

Anca Serea, pictorial provocator la malul mării

În vârstă de 43 de ani, Anca Serea a pozat în costum de baie. Fosta prezentatoare de televiziune, mama a șase copii, și-a arătat silueta în cele mai recente imagini și clipuri video postate online. Pe Instagram, a distribuit fotografii de la o ședință foto realizată pe stânci, având marea în fundal. În aceste imagini, apare îmbrăcată inițial într-o cămașă albă, apoi într-o rochie albă.

anca-serea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Anca Serea a postat două clipuri video în care apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă. Și-a arătat formele și silueta, care au rămas neschimbate de-a lungul anilor, deși a născut șase copii. Fanii au complimentat-o pentru modul în care arată și i-au urat distracție plăcută.

Anca Serea și Adi Sînă au fost la un pas de divorț

Cu o reputație apreciată în lumea modei și a divertismentului, prezență activă în mediul online, Anca este o mamă devotată a celor șase copii ai săi și o soție dedicată pentru Adrian SînăCu toate acestea, se pare că cuplul lor s-a confruntat cu obstacole de-a lungul timpului, iar cei doi au fost la un pas de a divorța.

Ea a explicat că nu gelozia a fost motivul pentru care s-a aflat în prag de divorț, ci neimplicarea emoțională a lui Adi Sînă și atitudinea pe care acesta o avea în cadrul familiei.

anca-serea-adi-sinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 26

„Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului, cred că mai degrabă mă supără faptul că nu este atât de prezent atunci când eu îmi doresc. De altfel, este normal. Unul a fost real, dar nu a fost un motiv întemeiat practic, mi-am dat seama după îndelungi discuții că avem foarte multe motive să mergem mai departe și dacă nu s-a întâmplat atunci înseamnă că nu a fost nimic serios sau nimic grav”, a povestit Anca Serea, invitată la emisiunea moderată de către Denise Rifai, la Kanal D.

Anca Serea trăiește o poveste de iubire frumoasă alături de cântărețul Adi Sînă. Cei doi au o relație de 13 ani și urmează să sărbătorească, în luna noiembrie a acestui an, 9 ani de la căsătoria civilă. Familia lor s-a extins, având împreună patru copii – Noah, Ava, Moise și Leah, iar Anca mai are doi copii dintr-o relație anterioară cu regretatul afacerist Filip Poplingher, pe nume Sarah și David.

Sursă foto: Instagram Anca Serea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton