; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Serea îşi reface viaţa alături de Adi Sînă

25 August 2011

Viaţa a supus-o la grele încercări pe Anca Serea (30 de ani), noua prezentatoare a rubricii Sport, din cadrul Focusului' de la Prima. Aceasta a rămas văduvă anul trecut, după ce soţul ei, Filip Poplingher, a pierdut lupta cu leucemia. În urma lui au rămas doi copii, David (9 ani) şi Sarah (4 ani), cărora prezentatoarea le dedică mai tot timpul liber.

„Ne jucăm, mergem la cinema, călătorim, încercăm să profităm de fiecare minut în care suntem împreună', spune Anca Serea, care nu a avut concediu în acest an. „Dar nu-mi pare rău, vara mi-a adus un proiect la care am visat mereu. Acum îmi canalizez energia pentru ca totul să iasă cât mai bine pe plan profesional'.

Printre pasiunile Ancăi Serea se regăseşte tenisul, pe care îl practică cu fiecare ocazie. „Când am timp urmăresc cu plăcere competiţiile de patinaj artistic şi dansuri sportive. În rest, îmi place să mă menţin în formă. Merg des la sala de sport şi evit pe cât posibil să consum mulţi carbohidraţi'.

Se iubeşte cu Adrian Sînă

De câteva luni încoace, Anca Serea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Sînă (foto) – cântăreţul de la Akcent este unul dintre juraţii „X Factor', emisiunea-concurs care începe în toamnă la Antena 1.

„Ne-am cunoscut în urmă cu mai mulţi ani, când lucram ca prezentatoare la o televiziune muzicală. Atunci le-am luat interviu băieţilor din trupa Akcent. Ne-am revăzut întâmplător anul acesta, într-un moment în care aveam nevoie de sprijin', îşi aminteşte Anca Serea.

Anca Serea a luat în primire pupitrul „Focus sport' pe 8 august, însă acesta nu este primul ei contact cu televiziunea. „Primul proiect de anvergură în care am fost implicată a fost emisiunea «Surprize, surprize», unde eram Îngerul Surprizelor. Mergeam prin ţară şi făceam surprize plăcute oamenilor sărmani', spune prezentatoarea.

Anca Serea a fost atrasă de audiovizual încă de pe vremea când urma cursurile Facultăţii de Management şi Administraţie Publică, pe care le-a şi absolvit. Pentru a obţine actualul loc de muncă, fostul fotomodel a participat la un casting care s-a întins pe mai multe săptămâni.

„Nu aş putea spune cu exactitate câte alte candidate mai erau, pentru că nu le-am văzut pe toate, însă numărul lor a fost considerabil. Castingul a constat într-o serie de probe, în cadrul cărora au contat dicţia şi telegenia'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare