Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea, chinuită de problemele de sănătate. Fanii s-au îngrijorat când au văzut cea mai recentă fotografie a vedetei

Anca Serea, chinuită de problemele de sănătate. Fanii s-au îngrijorat când au văzut cea mai recentă fotografie a vedetei
11

de Cristina Țapu,

Anca Serea trece printr-o perioadă dificilă. După ce trei dintre copiii săi au ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate, fosta prezentatoarea a fost, la rândul ei, victima unui virus. Anca Serea a distribuit o imagine pe pagina personală de Instagram în care s-a arătat fanilor obosită, cu cearcăne și chinuită de problemele care par să nu se mai sfârșească.

Anca Serea, chinuită de problemele de sănătate

Anca Serea este o mamă model, mereu preocupată de binele fiecărui copil. În ultima săptămână, aceasta a fost nevoită să îi ducă pe cei mici la spital din cauza simptomelor pe care le manifestau, iar echipa medicală le-a acordat consultații și tratament specializat.

Din nefericire, problemele nu s-au încheiat pentru vedetă întrucât se pare că aceasta s-a îmbolnăvit la rândul său și a fost copleșită de oboseală.

img-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Partenera de viață a lui Adi Sînă se luptă cu o viroză de mai bine de două săptămâni, iar evoluția stării sale de sănătate nu pare să se îmbunătățească.

Anca Serea a distribuit o imagine pe platformele de socializare, evidențiind situația actuală. În imagine se poate obseva că Anca nu poartă machiaj, este în mod evident obosită și are cearcăne, semn că problemele de sănătate nu-i dau pace, în ciuda tratamentului pe care-l respectă.

„Bună dimineața! Cam așa se prezintă situația, trag de mine de două săptămâni și…după ce copiii au avut: pneumonie, rujeolă, gripa A, B și lista poate continua!”, a scris Anca Serea, în dreptul imaginii respective.

Anca Serea și Adi Sînă au fost la un pas de divorț

Recent, Anca Serea a fost invitată la emisiunea lui Denise Rifai și a făcut o serie de confesiuni inedite despre relația pe care o are cu Adrian Sînă. Deși din exterior par a fi cuplul perfect, puțini sunt cei care știu că cei doi au fost la un pas de divorț.

Ea a explicat că nu gelozia a fost motivul pentru care s-a aflat în prag de divorț, ci neimplicarea emoțională a lui Adi Sînă și atitudinea pe care acesta o avea în cadrul familiei.

„Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului, cred că mai degrabă mă supără faptul că nu este atât de prezent atunci când eu îmi doresc. De altfel, este normal. Unul a fost real, dar nu a fost un motiv întemeiat practic, mi-am dat seama după îndelungi discuții că avem foarte multe motive să mergem mai departe și dacă nu s-a întâmplat atunci înseamnă că nu a fost nimic serios sau nimic grav”, a povestit Anca Serea.

Sursă foto: Instagram Anca Serea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton