Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea, anunț surprinzător. De ce a ajuns soția lui Adi Sînă să își vândă hainele 

Anca Serea, anunț surprinzător. De ce a ajuns soția lui Adi Sînă să își vândă hainele 
7

de Roxana Mirea,

Anca Serea a luat o decizie importantă în ceea ce privește hainele pe care nu le mai poartă. Soția lui Adrian Sînă s-a gândit să vândă o parte din articolele de îmbrăcăminte pe care nu le-a îmbrăcat niciodată sau pe care le-a purtat o singură dată.  

Anca Serea își vinde hainele 

Anca Serea și-a anunțat fanele de pe rețelele sociale că s-a gândit să scoată la vânzare hainele pe care nu le mai poartă și pe care simte că le ține degeaba în dulap. Soția lui Adi Sînă a spus că multe dintre articolele vestimentare au încă eticheta pe ele, semn că nu le-a purtat niciodată, iar unele sunt purtate o singură dată. 

La sugestiile voastre, am hotărât să organizez aici un shop my wardrobe: voi posta câte 15 articole zilnic, unele cu etichetă, altele purtate o singură dată. Livrările se vor face prin curier și tranzacțiile prin transfer bancar. Găsiți toate detaliile aici pe stories mărimi și prețul și după 24h în secțiunea de repere. 

Sper din tot sufletul să vă placă și să le purtați cu drag!”, a scris Anca Serea în mediul online, potrivit libertatea.ro.  

Anca Serea a postat hainele pe contul său de Instagram, iar cele care își doresc să le achiziționeze îi lasă mesaj direct pe platforma online. Prețurile pornesc de la 100 de lei și ajung până la 1.000 de lei la hainele de brand.  

anca-serea-anunt-surprinzator.-sotia-lui-adi-sina-isi-vinde-hainele-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce sumă de bani câștigă Anca Serea pe an  

Acum câteva luni, Anca Serea a fost invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV. În cadrul emisiunii, vedeta a fost întrebată câți bani câștigă pe ani din activitatea de influencer. Anca Serea n-a stat prea mult pe gânduri și a mărturisit că ea câștigă peste 100.000 de euro ca influencer. 

Suficient de bine și de mulți încât să pot să zic că aș putea să îmi întrețin familia deocamdată. Da, familia care este numeroasă și pentru asta le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături de mine în povestea asta, agențiilor care îmi propun de fiecare dată și clienților care mă angajează într-un proiect”, a explicat Anca Serea. 

„Și da, este un val și am un mare respect și pentru influencerii tineri și pentru cei care sunt de vârsta mea. Cred că în domeniul în care activăm noi este loc pentru toată lumea și nu am un model pe care îl urmez. Deci un pic mai mult de 100.000 de euro pe an aș spune. Da, un pic mai mult, dar să știi că contabilitatea mi-o ține cineva. Și eu sunt un om larg la mână, nu stau să controlez. Cred că de două ori pe an când vin impozitele de plătit atunci mă izbesc, atunci mă izbește trenul. Zic chiar am cheltuit atât de mult? Sau am câștigat chiar atât de mult? Doamne, Dumnezeule, 19% impozite și mai am și niște angajați. Conversația asta o am de două ori pe an cu doamna contabilă”, a mai spus vedeta. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton