Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea, prima intervenție estetică la 43 de ani. Cum arată acum soția lui Adrian Sînă

Anca Serea, prima intervenție estetică la 43 de ani. Cum arată acum soția lui Adrian Sînă
15

de Cristina Țapu,

Anca Serea, în vârstă de 43 de ani, este mama a șase copii, dar are un tonus de invidat. Pentru a ține semnele îmbătrânirii la distanță, soția lui Adrian Sînă a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician. Iată ce pentru ce procedură a optat!

Anca Serea, prima intervenție estetică la 43 de ani

Anca Serea a trecut recent pragul unui renumit medic estetician din Cluj-Napoca. Vedeta a optat pentru o procedură care a șters, ca prin minune, de pe chip câțiva ani.

Am decis să fac mezoterapie în zona bărbiei, dar și câteva puncte de botox la frunte. Doctorița Alexandra Filip de la Cluj este un om minunat, o profesionistă desăvârșită.

serea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Am început procedurile: mezoterapie pentru ridurile periorale, pentru a hidrata pielea din profunzime și pentru un efect natural.

Gradul de durere?! Pot să că spun doar atât: disconfort zero! În partea superioară a feței am realizat injectarea cu botox pentru a elimina aspectul ridurilor de pe frunte. Totodată, botoxul previne instalarea ridurilor profunde, statice. 

Rezultatele sunt naturale, se instalează în două-trei săptămâni și nu schimbă fizionomia, ceea ce mi-am dorit în primul rând”, a declarat Anca Serea, conform Click!

Anca Serea și Adi Sînă au fost la un pas de divorț

Cu o reputație apreciată în lumea modei și a divertismentului, prezență activă în mediul online, Anca este o mamă devotată a celor șase copii ai săi și o soție dedicată pentru Adrian SînăCu toate acestea, se pare că cuplul lor s-a confruntat cu obstacole de-a lungul timpului, iar cei doi au fost la un pas de a divorța.

Ea a explicat că nu gelozia a fost motivul pentru care s-a aflat în prag de divorț, ci neimplicarea emoțională a lui Adi Sînă și atitudinea pe care acesta o avea în cadrul familiei.

anca-serea-adi-sinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 15

„Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului, cred că mai degrabă mă supără faptul că nu este atât de prezent atunci când eu îmi doresc. De altfel, este normal. Unul a fost real, dar nu a fost un motiv întemeiat practic, mi-am dat seama după îndelungi discuții că avem foarte multe motive să mergem mai departe și dacă nu s-a întâmplat atunci înseamnă că nu a fost nimic serios sau nimic grav”, a povestit Anca Serea, invitată la emisiunea moderată de către Denise Rifai, la Kanal D.

Anca Serea trăiește o poveste de iubire frumoasă alături de cântărețul Adi Sînă. Cei doi au o relație de 13 ani și urmează să sărbătorească, în luna noiembrie a acestui an, 9 ani de la căsătoria civilă. Familia lor s-a extins, având împreună patru copii – Noah, Ava, Moise și Leah, iar Anca mai are doi copii dintr-o relație anterioară cu afaceristul Filip Poplingher, pe nume Sarah și David.

Sursă foto: Instagram Anca Serea- Adi Sînă – Click!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton