; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Rusu: “Am râs cu lacrimi la piesa «Pijamale»”

20 March 2013

Alături de alte nume cunoscute din muzică, televiziune sau teatru, precum Dan Negru, Andreea Berecleanu, Dan Bittman, Rodica Popescu Bitănescu, Mirela Boureanu Vaida, Stephan Pelger sau Horia Moculescu, Anca s-a aflat la înregistrarea spectacolului Pijamale' ce va fi difuzat diseară, în cadrul TEATRU TV.

Am râs cu lacrimi. Efectiv, mi-au dat lacrimile!', a povestit frumoasa prezentatoare după vizionarea piesei Pijamale'.

Sper să demonstrăm că şi cultura poate face audienţă şi că românilor le plac lucrurile de calitate. Mă bucur foarte, foarte mult că Antena 1 a avut această idee şi o susţin din tot sufletul. Cred că voi fi fanul numărul unu. Eu gândesc pozitiv şi sunt sigură că o să avem ştiri bune legate de audienţă', a mai declarat Anca.

1

Picture 1 of 8

Cu toate că va apărea în ipostaze foarte aprinse alături de partenerele sale de scenă, rolul lui Mihai Bendeac va fi extrem de surprinzător. Astăzi, Bendeac se transformă în “Moumou”.

O piesă cu aer de Vegas. “Pijamale”. Interpretez unul dintre faimoasele personaje gay din istoria teatrului: Leonard Joliejolie, zis «Moumou»', spune Mihai Bendeac.

Ce alte surprize mai pregăteşte Mihai Bendeac în rolul lui Moumou, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, la TEATRU TV.

Proiectul TEATRU TV are mulţi susţinători

TEATRU TV are un impact extraordinar asupra publicului. Faptul că Mihai Bendeac a avut această idee de a face teatru la Antena 1 este extraordinar. Eu am fost, cred, printre primele persoane care au aflat acest secret. Impactul este teribil. Lumea aşteaptă din suflet să vadă spectacole de teatru. Sunt sigură că o să fie foarte bine', a spus Rodica Popescu Bitănescu.

Sunt absolut convinsă că este noul program vedetă. Ştiţi câţi oameni din lumea asta n-au fost la teatru? Nu că n-ar fi vrut, ci nu există un teatru în oraşul lor, în localitatea sau în comuna lor. Ceea ce veţi vedea înseamnă artă, valoare, oameni talentaţi şi foarte, foarte multă muncă. Către asta trebuie să tindem', a declarat Mirela Boureanu Vaida.

Este foarte important să mergem la teatru pentru că ne relaxează. Să povestim, să râdem pentru că suntem supăraţi tot timpul, să profităm un pic de viaţă. Şi cred că teatrul e o portiţă, o deschidere spre sufletul nostru', a declarat Nicolai Tand, juratul Top Chef.

Din distribuţia spectacolului „Pijamale' fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartău (Babette), Şerban Pavlu (Jacques), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine).

Costume: Stephan Pelger.

Scenografie: Bogdan Spătaru.

Adaptare a lui Emanuel Pârvu după Moumou' de Jean DE Letraz.

Spectacolul „Pijamale' se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.

Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie.

Regia TV aparţine lui Emanuel Pârvu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare