; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Neacşu s-a apucat să înveţe limba turcă de dragul soţului ei

23 November 2012

Anca Neacșu, vedeta de la 'Drumul spre altar' (Euforia TV) s-a măritat în vara aceasta cu turcul Serkan. După nuntă, Anca a zis că ea n-o să învețe limba turcă prea curând pentru că e prea încâlcită.

Iată însă că la 5 luni de la nuntă, și după ce a vorbit cu Serkan jumătatete în română, jumătate în engleză, cine știe cum se înțelegeau –Anca s-a hotărât să ia lecții de turcă. Nici ei nu-i vine să creadă, dar e destul de încântată.

Anca merge la cursuri la un liceu aproape de casă. Cursurile țin trei luni, dar Anca preconizează o venire în țară de sărbători. A vorbit deja cu colegii să îi trimită ei cursurile pe mail pe perioada cât va lipsi.

'Eu stiu italiana. Si acum o să știu și turcă . Sunt la clasa medie de turcă și apoi urmează clasa de avansați. Momentan am fost la două cursuri și sunt foarte fericită. Repet acasă cu Serkan și uneori îi dau sms și îl întreb cum se zice nu știu ce. Am învățat lunile, zilele, alfabetul și știu să număr. Serkan mă ajută, îmi zice  Mi-a cumpărat pixuri colorate și caiete. E foarte încântat.'

Pe Anca o puteți vedea  sâmbăta aceasta la  'Drumul spre altar' de la Euforia TV, ora 20:00, unde este alături de prietenele ei Sorana, Lora, Anemona şi Alexandra Dragomiroiu (nepoata Mariei Dragomiroiu) în reality-show-ul despre nunțile perfecte ale anului 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare