; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Lungu și fiica ei, Natalia Adriana

Anca Lungu și fiica ei, Natalia Adriana, îl așteaptă pe Moșul

05 December 2014

Prezentatoarea „Observatorului de weekend' de la Antena 1 aşteaptă cu nerăbdare Sărbătorile de iarnă, când va găti reţete tradiţionale, va împodobi bradul şi va împacheta cadouri, alături de soțul său și fiica lor, Natalia.

Anca Lungu și fiica ei, Natalia Adriana

Viaţa Ancăi Lungu (28 de ani) s-a schimbat total acum o jumătate de an, când a venit pe lume Natalia Adriana, primul ei copil. Anul acesta, familia Lungu petrece pentru prima dată sărbătorile în formula de 3, iar asta o bucură nespus.

„Cu siguranță vom avea parte de cel mai frumos Crăciun! Îl vom sărbători acasă, simplu și frumos, alături de sufletele dragi. Crăciunul e sărbătoarea mea de suflet, o sărbătoare a bucuriei. Iubesc să împodobesc casa și bradul, să le ofer cadouri celor dragi. Anul acesta va fi însă cu adevărat special pentru că voi face toate aceste lucruri și pentru Natalia. Chiar dacă nu înțelege ce se întâmplă, sunt sigură că va simți energia pozitivă și bucuria care o înconjoară', a declarat vedeta pentru revista 'TV Satelit' care apare pe piață sâmbătă, 6 decembrie.

În același număr, puteți găsi programele de Crăciun, dar și un concurs cu electrocasnice.

TVS 25 - 2014

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare