Homepage  / Vedete româneşti

Anca Lungu și-a făcut debutul pe podium, la aproape 40 de ani. Fosta prezentatoare, apariție provocatoare la Bucharest Fashion Week

Anca Lungu și-a făcut debutul pe podium, la aproape 40 de ani. Fosta prezentatoare, apariție provocatoare la Bucharest Fashion Week
20

de Cristina Țapu,

Anca Lungu a făcut furori pe podium și a demonstrat că are calitățile necesare pentru a fi considerată fotomodel. Fosta prezentatoare a defilat cu eleganță, iar fanii au fost uimiți să o vadă în această ipostază. Iată detaliile!

Anca Lungu și-a făcut debutul pe podium

Fosta prezentatoare TV a debutat pe podiumul de modă, fiind prezentă la Bucharest Fashion Week, unde a reprezentat un brand pe care îl apreciază. Anca Lungu a mărturisit că aceasta a fost prima ei experiență de acest gen, dar s-a declarat foarte încântată de clipele pe care le-a petrecut pe catwalk.

Vedeta a strălucit pe podium într-o ținută roșie, formată dintr-o fustă, o bustieră și un accesoriu elegant pentru cap. Anca Lungu a captivat toate privirile, arătând fabulos. Zâmbetul constant de pe chipul ei a sugerat că s-a bucurat din plin de momentele pe care le-a trăit.

anca lungu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

„Mă aflu în București, la Muzeul Național de Artă al României, unde voi face ceva ce n-am mai făcut niciodată în viața mea și anume voi defila, în cadrul săptămânei modei de la București și voi face asta pentru un brand românesc, pe care îl îndrăgesc”, a povestit fanilor, pe pagina personală de Instagram, înainte de defilare.

După un contract de 15 ani cu Antena, fosta prezentatoare Anca Lungu a decis să părăsească România. A renunțat la lumea televiziunii și a ales să se mute mai întâi în Grecia, apoi în Franța, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de grecul Harry Arampatzis. Această decizie a fost luată în anul 2018, iar Anca nu o regretă nici măcar o clipă.

Anca Lungu a renunțat la viața din România în numele dragostei

Anca Lungu și Harry Arampatzis s-au căsătorit religios pe 10 iulie, în Grecia. Cei doi au primit binecuvântarea preotului, unindu-și destinele în cadrul unui eveniment discret și fiind înconjurați de persoane apropiate.

Anca Lungu cununie religioasaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 20

Fiecare moment al vieții ei a fost dedicat familiei, soțului grec și copiilor săi, un băiețel rezultat din uniunea lor și o fetiță din relația anterioară cu Ștefan Lungu. Anca Lungu și-a împărtășit mereu experiențele cu fanii săi prin intermediul Instagramului și blogului ei de rețete, unde și-a continuat activitatea.

Drumurile între Franța și Grecia via România au devenit un reper în viața fostei prezentatoare de știri. „Grecia e pentru noi o a doua casă. Petrecem o lună pe an acolo și suntem cei mai mari iubitori ai tavernelor grecești. Salonicul e minunat și e cel mai gastronomic oraș al Greciei. La noi în casă se vorbesc 4 limbi: română, franceză, engleză și greacă. Eu le vorbesc copiilor doar în limba română, cu soțul meu vorbesc în engleză, iar el le vorbește copiilor în franceză și în greacă”, ne povestea Anca Lungu într-un interviu.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton