; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

10560319_832873970056239_3599289223022675287_o

Anca Lungu şi-a creştinat fetiţa

26 August 2014

Prezentatoarea „Observatorului' de weekend de la Antena 1 şi soţul ei, Ştefan Lungu, şi-au botezat fetiţa în vârstă de trei luni. Evenimentul avut loc, într-un cadru restrâns, chiar în curtea casei lor.

[Not a valid template]

„Am trăit împreună încă o zi de poveste. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la creștinarea micuței Natalia Adriana. Îi mulțumim Celui de Sus că ne-a binecuvântat cu așa o minune! Dragă Natalia, mami și tati te iubesc mult!', a scris Anca (28 de ani) pe contul ei de Facebook.

Micuţa Natalia, alintată de mama ei „Prinţesa Linguriţă', a fost cuminte în biserică, iar acest lucru l-a făcut pe Daniel Buzdugan să declare, tot pe Facebook: „Ce frumos ţinea ea mânuţele în sus, în cristelniță, ca un îngeraş! Să vă trăiască şi să nu vă opriţi aici! Dumnezeu să vă apere!'.

Despre marele eveniment, pe care Anca şi Ştefan au ales să îl sărbătorească între prieteni apropiaţi, prezentatoarea Observatorului spune: „Slujba a fost extrem de emoţionantă. Nu am reuşit să-mi stăpânesc lacrimile. Suntem fericiţi că avem un copil sănătos şi cuminte'.

După slujba de creştinare, Anca şi Ştefan şi-au invitat prietenii în curtea casei pe care au construit-o de curând:

„Am sărbătorit această zi specială cum nu se poate mai frumos: cu familia şi cei mai dragi prieteni, în curtea casei noastre', a mai spus Anca Lungu, care a povestit şi cum au ales numele micuţei prinţese: „Numele Nataliei este ales înainte ca ea să existe pentru că Ştefan spunea ca îşi doreşte foarte mult o fetiţă care să se numească aşa. Tocmai de aceea, am spus că prenumele Natalia este ca o dorinţă împlinită. O va chema şi Adriana, după bunica mea, cea care m-a crescut, pentru că asta a fost o promisiune pe care i-am făcut-o bunicii mele înainte să moară. I-am spus că dacă va apărea o strănepoată, ea îi va purta numele.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare