Homepage  / Vedete româneşti

Anca Lungu s-a cununat religios în secret. Ceremonia a avut loc în Grecia. Imagini din ziua nunții

Anca Lungu s-a cununat religios în secret. Ceremonia a avut loc în Grecia. Imagini din ziua nunții
18

de Cristina Țapu,

O nuntă secretă a avut loc! O fostă vedetă de la Antena 1 a spus „DA” în fața altarului, alături de partenerul său de viață. Cei doi, care sunt deja părinți și implicați activ în viața de familie, s-au căsătorit în Grecia, țara natală a soțului fostei prezentatoare.

Anca Lungu s-a căsătorit în secret în Franța

După un contract de 15 ani cu Antena, fosta prezentatoare Anca Lungu a decis să părăsească România. A renunțat la lumea televiziunii și a ales să se mute mai întâi în Grecia, apoi în Franța, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de grecul Harry Arampatzis. Această decizie a fost luată în anul 2018, iar Anca nu o regretă nici măcar o clipă.

Anca Lungu și Harry Arampatzis s-au căsătorit religios pe 10 iulie, în Grecia. Cei doi au primit binecuvântarea preotului, unindu-și destinele în cadrul unui eveniment discret și fiind înconjurați de persoane apropiate. Fosta vedetă de la Antena 1 a purtat o rochie simplă, care îi evidenția naturalețea, iar mirele a optat pentru un costum elegant.

anca-lungu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Timp de mai mulți ani, Anca Lungu a fost prezentatoare de știri la Antena 1. Cu toate acestea, în 2018, a făcut o schimbare radicală renunțând la cariera în televiziune și la viața sa în România. A ales să pornească pe un nou drum alături de Harry Arampatzis, stabilindu-se în Franța, la Nisa.

Anca Lungu a renunțat la România de dragul soțului său

Fiecare moment al vieții ei a fost dedicat familiei, soțului grec și copiilor săi, un băiețel rezultat din uniunea lor și o fetiță din relația anterioară cu Ștefan Lungu. Anca Lungu și-a împărtășit mereu experiențele cu fanii săi prin intermediul Instagramului și blogului ei de rețete, unde și-a continuat activitatea.

anca-lungu-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 18

În cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars, vedeta a discutat deschis despre relația sa cu partenerul de origine greacă. Anca Lungu a dezvăluit că ar fi fost dispusă să se mute în orice colț al lumii alături de Harry Arampatzis.

„Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el pentru că despre asta a fost vorba, să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia, după încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Iorgos în ecuație, fiul nostru, și apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte”, a mărturisit Anca Lungu, pentru „Xtra Night Show”.

Sursă foto: Instagram Anca Lungu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton