Homepage  / Vedete româneşti

Anca Lungu, petrecere cu tematică Harry Potter de ziua fiicei sale. Natalia a împlinit 10 ani: „Sunt atât de norocoasă să-i fiu mamă!”

Anca Lungu, petrecere cu tematică Harry Potter de ziua fiicei sale. Natalia a împlinit 10 ani: „Sunt atât de norocoasă să-i fiu mamă!”
14

de Cristina Țapu,

Ziua de 30 mai a fost una plină de bucurie pentru fosta prezentatoare Anca Lungu. Fiica acesteia, Natalia, a împlinit 10 ani, iar vedeta a organizat o petrecere pe care micuța nu o va uita prea curând. Așa cum era de așteptat, Anca a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe cadre realizate cu această ocazie.

Anca Lungu, petrecere fastuoasă de ziua fiicei sale

Anca Lungu a organizat o petrecere pe cinste pentru fiica Natalia, care a sărbătorit împlinirea vârstei de 10 ani. Pe platformele ei de socializare, celebra fostă prezentatoare a postat câteva poze de la petrecerea micuței, însoțite de un mesaj emoționant, plin de dragoste și recunoștință.

„O alintam Degețica. Atât de mică a fost fiica mea la naștere. Cu respirația monitorizată în pântecele transparent al incubatorului, părea atât de fragilă, încât mi-ar fi fost imposibil să mi-o imaginez pe Natalia care astăzi împlinește 10 ani. Sunt atât de norocoasă să-i fiu mamă!”, a scris Anca Lungu, în dreptul imaginilor.

anca lungu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Anca Lungu a organizat o petrecere cu tematica „Harry Potter” pentru Natalia, care a fost extrem de încântată de acest eveniment. Petrecerea a fost una cu adevărat specială, iar magicianul Nicolas Marques a făcut parte din spectacol pentru a aduce un zâmbet pe fețele micuței și ale invitaților.

Timp de mai mulți ani, Anca Lungu a fost prezentatoare de știri la Antena 1. Cu toate acestea, în 2018, a făcut o schimbare radicală renunțând la cariera în televiziune și la viața sa în România. A ales să pornească pe un nou drum alături de Harry Arampatzis, stabilindu-se în Franța, la Nisa.

Anca Lungu s-a mutat în Franța în anul 2018

La momentul în care a luat decizia de a părăsi definitiv țara, fosta prezentatoare era într-o relație cu partenerul său de puțin timp. Cu toate acestea, în curând după mutarea lor, Anca Lungu a descoperit că este însărcinată și a adus pe lume un băiețel.

Anca Lungu 5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

„Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el pentru că despre asta a fost vorba, să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia, după încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Iorgos în ecuație, fiul nostru, și apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte”, a mărturisit Anca Lungu, pentru „Xtra Night Show”.

Fiecare moment al vieții ei a fost dedicat familiei, soțului grec și copiilor săi, un băiețel rezultat din uniunea lor și o fetiță din relația anterioară cu Ștefan Lungu. 

Anul trecut a trecut printr-o cumpănă grea și abia acum și-a făcut curajul să vorbească despre momentul dificil prin care a trecut și care o afectează și în ziua de astăzi. Fosta prezentatoare a dezvăluit că a pierdut o sarcină și s-a confruntat cu o tristețe profundă.

Sursă foto: Instagram Anca Lungu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton