; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca lungu

Anca Lungu, mărturisiri după 14 zile de izolare, în Franța: „Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși”

30 March 2020

Anca Lungu, care locuiește în Franța, la Nisa, împreună cu familia ei, se află în izolare la domiciliu. Fosta prezentatoare TV mărturisește că îi este extrem de dor să iasă din casă, să se bucure de mare și de soare.

Anca Lungu a postat o imagine pe Instagram cu o prăjitură cu mere pe care ar fi făcut-o în ziua în care a văzut pentru ultima dată marea, în urmă cu 12 zile, cu toate că stă doar la cinci minute distanță.

Fosta prezentatoare este recunoscătoare că ea și familia sa trăiesc în armonie și că sunt sănătoși. Vedeta susține că este o bucurie că petrece mai mult timp alături de copii. Totuși, după 12 zile de izolare Anca Lungu își dorește extrem de mult să iasă afară, să se bucure de vânt, soare, valuri. Susține că îi este dor până și de turiștii zgomotoși. Cu toate acestea, înțelege că aceasta este cea mai eficicientă metodă pentru a lupta împotriva coronavirusului și se conformează vremurilor, până când totul va reveni la normal.

„Ziua în care am copt această prăjitură cu mere a fost ultima zi în care am văzut marea, deși locuiesc la 5 minute distanță de valuri. A fost și ultima zi în care am mai ieșit din casă, deși carantină în Franța a început 3 zile mai târziu. E bine în casă, e armonie și sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am. Nu-i o povara să gătesc de două ori pe zi, e-o bucurie, nu-i o povara să am grijă de cei mici, o iau că pe o super oferta de a petrece mai mult timp cu ei, pentru sănătatea lor emoțională.

Dar după 12 zile de izolare, iată că apare și « dar-ul ». La fel că vouă, mi-e dor de afară, de aer, de vânt, de zgomot de valuri, de prânzuri la terasă, în bătaia soarelui. Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși. Știu însă că izolarea e acum singură soluție eficientă în față inamicului invizibil, așa că las dorurile pe mai târziu, când va răsări soarele într-o dimineață și totul va fi bine', a scris Anca Lungu pe Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare