; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Lungu

Anca Lungu la “Junior Chef”: “Nu am ştiut că îi provoc o durere atât de mare”

17 March 2014

Anca Lungu 2În ediţia ce va putea fi urmărită astăzi, de la ora 20:30, la Antena 1, cei trei juraţi de la “Junior Chef” au fost uimiţi de reacţiile a doi fraţi care au venit să câştige trofeul emisiunii. Deşi cei doi s-au prezentat la preselecţii separat, au avut ocazia să facă echipă şi să meargă mai departe în concurs, luptând împreună pentru marele premiu.

Astfel, la momentul jurizării, Anca Lungu i-a spus celui de-al doilea frăţior că va primi votul pozitiv, care îl va duce în etapa următoare a concursului, doar dacă va accepta să gătească alături de sora sa. Dar mare le-a fost juraţilor mirarea în momentul în care copilul a început să plângă, refuzând să fie în aceeaşi echipă cu sora lui: „Nu am ştiut că îi provoc o durere atât de mare, propunându-i să facă echipă cu sora lui. La început am crezut că plânge de fericire, dar, de fapt, erau lacrimi de amărăciune', mărturiseşte Prinţesa Polonic.

Dorinţa copiilor de la „Junior Chef' de a câştiga trofeul şi premiul cel mare este atât de mare încât ar fi dispuşi să renunţe la competiţie doar ca să-şi atingă scopul, numai în modul în care ei şi-l doresc. Astfel, diseară, de la ora 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla ce decizie a luat puştiul, dar şi ce declaraţie uimitoare a făcut juratul Marius Florea Vizante vizavi de cele întâmplate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare