Homepage  / Vedete româneşti

Anca Lungu, în culmea fericirii. Anunțul făcut de fosta prezentatoare TV. „Sunt martorul unui miracol!”

Anca Lungu, în culmea fericirii. Anunțul făcut de fosta prezentatoare TV. „Sunt martorul unui miracol!”
7

de Ioana Maria,

Anca Lungu a dezvăluit o poveste emoționantă pe pagina personală de Instagram. La câteva luni după ce a mărturisit că a trecut prin cel mai mare obstacol al vieții sale, pierzând o sarcină, a anunțat că familia s-a mărit. „Sunt martorul unui miracol”, a scris Anca Lungu, în mediul online. Iată ce s-a întâmplat în viața fostei prezentatoare de televiziune.

Anca Lungu locuiește în Franța împreună cu soțul ei grec, Harry Arampatzis, și cei doi copii ai lor. Anul trecut a trecut printr-o cumpănă grea și abia acum și-a făcut curajul să vorbească despre momentul dificil prin care a trecut și care o afectează și în ziua de astăzi. Fosta prezentatoare a dezvăluit atunci că a pierdut o sarcină.

Recent, însă, fosta vedetă de la Antena 1 a recunoscut că a fost martorul unui miracol, „unul dintre cele câteva care s-au petrecut de-a lungul anilor în familia noastră”. Anca Lungu a povestit, în mediul online, că a devenit mătușă, fratele ei devenind tată pentru prima oară.

Anca Lungu, impreuna cu fratele si cumnata eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Împart astăzi cu voi povestea unui miracol, unul dintre cele câteva care s-au petrecut de-a lungul anilor în familia noastră. Cu câteva zile înaintea Crăciunului din 2022, Andrei și Andreea, fratele meu și soția lui, au primit o veste dură: mai puțin de 1% șanse de a concepe fără intervenții chirurgicale de ambele părți, care ar fi crescut șansele undeva la 30%. Li s-a spus clar, să nu spere într-o minune și consultaseră unul dintre cei mai buni medici din țară în domeniu.

A fost o veste tristă și foarte greu de digerat pentru mine, însărcinată la vremea aceea cu cel de-al 3 lea copil. Andrei și Andreea n-au disperat. Erau pregătiți să treacă prin intervențiile recomandate, dar și-au luat puțin timp să se liniștească.

Atunci miracolul a început să prindă contur. Mai întâi sub forma celor două liniuțe de pe testul de sarcină, apoi a unei inimioare care a început să bată cu putere și în cele din urmă sub forma unui băiețel sănătos care a venit pe lume în familia noastră la începutul acestei luni. Sunt mătușă și sunt martorul unui miracol! Nepoțelul meu e dovada că minunile există și că cineva le înfăptuiește pentru noi.”, a scris Anca Lungu în postarea de pe Instagram.

Vestea împărtășită de Anca Lungu în mediul online nu a trecut neobservată. „Dumnezeu ne zâmbește prin astfel de miracole!!”, „Felicitări! Multă sănătate celui mic!”, „Nu mai am niciun dubiu că Dumnezeu există!”, „Să fiți sănătoși, să vă trăiască. Dumnezeu e mare și face minuni; fiți sănătoși și binecuvântați” au fost doar câteva dintre comentariile scrie de fani, pe pagina oficială de Instagram a fostei prezentatoare TV.

Anca Lungu, o familie multiculturală. „La noi în casă se vorbesc 4 limbi”

Anca Lungu trăiește un basm cu accente franțuzești, englezești, românești și grecești.

În urmă cu 5 ani, Anca Lungu părăsea România și se muta în Franța, la Nisa mai precis, împreună cu actualul ei soț, grecul Harry Arampatzis, și fiica ei din prima căsătorie cu Ștefan Lungu, Natalia. Între timp, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1  a devenit mamă pentru a doua oară, de băiețel de data aceasta. 

„La noi în casă se vorbesc 4 limbi: română, franceză, engleză și greacă. Eu le vorbesc copiilor doar în limba română, cu soțul meu vorbesc în engleză, iar el le vorbește copiilor în franceză și în greacă. “, spunea Prințesa Polonic, pentru TVmania.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton