Homepage  / Vedete româneşti

Anca Lungu, fotografie emoționantă cu fratele ei. Cum arată azi Andrei. „Două îmbrățișări la aproape 30 de ani distanță”

Anca Lungu, fotografie emoționantă cu fratele ei. Cum arată azi Andrei. „Două îmbrățișări la aproape 30 de ani distanță”
16

de Cristina Țapu,

Anca Lungu, imagine emoționantă alături de fratele său, cu ocazia zilei de naștere a lui Andrei. Fosta prezentatoare a scris un mesaj duios în dreptul fotografiei. Iată ce cuvinte i-a adresat sărbătoritului.

Anca Lungu, imagini emoționante alături de fratele său, de ziua lui de naștere

Anca Lungu locuiește în Franța alături de soțul ei, Harry Arampatzis, originar din Grecia, și cei doi copii ai lor. În urmă cu un an, a trecut printr-o perioadă dificilă și abia acum și-a găsit puterea să vorbească despre această experiență care o afectează și în prezent – pierderea unei sarcini.

Recent, însă, fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit că a fost martorul unui eveniment miraculos, „unul dintre puținele care au avut loc de-a lungul timpului în familie”. Anca Lungu a împărtășit pe platformele de socializare că a devenit mătușă în cursul lunii februarie.

Ziua de 13 februarie este una cu totul specială pentru fosta prezentatoare pentru că reprezintă data la care a venit pe lume fratele său mai mic, Andrei. Cu această ocazie specială, Anca a distribuit pe pagina personală de Instagram două fotografii emoționante, realizate la 30 de ani distanță.

În prima imagine, cei doi frați apar îmbrățișati, la vârsta maturității, iar în cea de-a doua imagine se alfă în aceeași ipostază, în urmă cu trei decenii. Alături de cele două fotografii, Anca a scris un mesaj emoționant adresat sărbătoritului.

anca-lungu-frate-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Două îmbrățișări la aproape 30 de ani distanță și o iubire care a rămas neclintită de 33 de ani! Prima fotografie e de la nunta fratelui meu, iar cea de-a doua este prima noastră fotografie împreună, când el avea doar câteva luni. De curând fratele meu a devenit tată, iar eu am devenit mătușă, viața m-a purtat departe de el, însă doar în sensul propriu al cuvântului. Andrei e un suflet minunat pe care sunt binecuvântată să-l am în viața mea, frate și cel mai bun prieten. La mulți ani, little bro! Sunt tare recunoscătoare pentru relația noastră!”, a fost mesajul pe care Anca l-a scris.

Anca LunguIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 16

Anca Lungu locuiește de cinci ani în Franța

Acum 5 ani, Anca Lungu lua decizia de a pleca din România și se stabilea în Franța, mai exact la Nisa, alături de partenerul său actual, grecul Harry Arampatzis, și fiica sa din prima căsătorie, Natalia. În perioada aceasta, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a adus pe lume al doilea copil, un băiețel în acest caz.

Familia Ancăi este una multiculturală, iar în casa fostei prezentatoare se vorbesc patru limbi străine, după cum ea însăși declara în cadrul unui interviu TV Mania.

„La noi în casă se vorbesc 4 limbi: română, franceză, engleză și greacă. Eu le vorbesc copiilor doar în limba română, cu soțul meu vorbesc în engleză, iar el le vorbește copiilor în franceză și în greacă. “, povestea Anca Lungu.

Sursă foto: Instagram Anca Lungu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton