; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Lungu

Anca Lungu, răsfăţată de soţul ei chiar şi la filmările Junior Chef: “Ştefan merge repede să-mi cumpere ce-mi doresc”

03 April 2014

Filmările „Junior Chef' sunt în toi, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, sunt prinşi de dimineaţă până seara cu departajarea preparatelor celor mai talentaţi prichindei în gastronomie.

Anca Lungu

Anca Lungu este însărcinată în luna a şaptea, iar soţul ei îi face toate poftele şi are grijă de ea ca de o prinţesă, că doar ea este Prinţesa Polonic de la „Junior Chef'.

Cu toate că la începutul sarcinii Anca a avut probleme şi a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că avea tot timpul greţuri, acum, Anca se simte excelent, radiază de fericire şi abia aşteaptă venirea pe lume a Nataliei, fiica ei şi a lui Ştefan: „Natalia este un copil foarte dorit şi abia o aşteptăm. Suntem foarte nerăbdători să o cunoaştem', povesteşte Prinţesa Polonic.

În timp ce degustă preparatele concurenţilor, Ancăi i se mai face poftă de diferite dulciuri sau fructe, iar Ştefan vine mereu la platou să fie aproape, în caz că soţia lui are nevoie de ceva:

„Nu am plăceri culinare exagerate, nu l-am trimis niciodată pe Ştefan noaptea să-mi cumpere ceva, dar când sunt la platou mai am mici pofte de ceva dulce sau de fructe, probabil din cauză că văd atâtea bunătăţi în faţa mea, iar Ştefan mă răsfaţă, stă mereu în preajma mea, şi merge repede să-mi cumpere ce-mi doresc. De exemplu, ultima dată am poftit la ananas', povesteşte Anca Lungu, jurata „Junior Chef', show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare