Homepage  / Vedete româneşti

Anca Lungu, primele declarații despre nunta ei și a lui Harry Arampatzis. Noi imagini de la eveniment

Anca Lungu, primele declarații despre nunta ei și a lui Harry Arampatzis. Noi imagini de la eveniment
15

de Roxana Mirea,

Anca Lungu a făcut primele declarații despre nunta ei și a afaceristul Harry Arampatzis. Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a publicat și noi imagini de la fericitul eveniment. Ea și soțul ei s-au căsătorit pe 10 iulie în Grecia, țara natală a lui Harry Arampatzis. 

Anca Lungu, noi imagini de la nunta ei 

Căsătoriți cu acte-n regulă de ceva vreme, Anca Lungu și afaceristul Harry Arampatzis și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au cununat religios pe 10 iulie, într-o biserică din Halkidiki, Grecia fiind cea de-a treia casă acum pentru fosta prezentatoare de știri, care s-a stabilit la Nisa de mulți ani. 

La nuntă au participat apropiații, familia și prietenii, iar nașii de cununie au fost Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan. De altfel cei doi sunt și nașii de botez ai lui Georgios Alexander, băiețelul pe care Anca Lungu și actualul ei soț îl au împreună. 

Acum, Anca Lungu a avut o primă reacție după nunta ei, pe rețelele sociale și a publicat noi imagini de la fericitul eveniment. 

„10 iulie 2024 e o dată ce rămâne în istoria familiei noastre. A fost una dintre cele mai emoționante zile din câte am trăit vreodată, mai ales că cei doi copii ai noștri, Natalia și Georgios, ne-au fost alături. Le mulțumim tuturor celorlalte suflete dragi care ne-au fost aproape nu doar în ziua nunții, ci pe parcursul celor 7 ani de când suntem împreună. Le mulțumim nașilor Andreea Berecleanu și Cosntantin Stan, datorită cărora ne-am cunoscut. Îi mulțumim Cristinei pentru aceste câteva cadre trimise în avans și le mulțumesc mult prietenilor mei dragi care au avut grijă să fiu frumoasă în ziua nunții”, a scris Anca Lungu, pe Instagram. 

Anca Lungu, noi imagini de la nunta ei  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Anca Lungu, o viață cu gust de… Franța

În urmă cu 6 ani, Anca Lungu părăsea România și se muta în Franța, la Nisa mai precis, împreună cu actualul ei soț, grecul Harry Arampatzis și fiica ei din prima căsătorie cu Ștefan Lungu, Natalia. Între timp, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1  a devenit mamă pentru a doua oară, de băiețel de data aceasta.

Iar drumurile între Franța și Grecia via România au devenit un reper în viața fostei prezentatoare de știri.

Grecia e pentru noi o a doua casă. Petrecem o lună pe an acolo și suntem cei mai mari iubitori ai tavernelor grecești. Salonicul e minunat și e cel mai gastronomic oraș al Greciei.

La noi în casă se vorbesc 4 limbi: română, franceză, engleză și greacă. Eu le vorbesc copiilor doar în limba română, cu soțul meu vorbesc în engleză, iar el le vorbește copiilor în franceză și în greacă”, ne povestea Anca Lungu într-un interviu, anul trecut.

anca-lungu-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Cât despre relația pe care o are cu Andreea Berecleanu, cea care i-a devenit și nașă între timp, iată ce ne povestea Anca în același interviu:

Nu m-am gândit niciodată la cum a început prietenia noastră, asta pentru că s-a întâmplat treptat și a venit natural. Dar mă bucur că mi-ai pus această întrebare. Realizez acum că relația de colegialitate s-a transformat de-a lungul anilor într-una de prietenie și cred că o apropiere mai mare s-a produs în momentul în care s-a născut fiica mea, Natalia. Andreea iubește nespus de mult copiii, iar atenția și iubirea arătate Nataliei încă de când s-a născut m-au emoționat și m-au făcut să o cunosc pe Andreea și în profunzime”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton