; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Lungu și a dus fetița la înot (2)

Anca Lungu, de la Observator de weekend (Antena 1), și-a dus fetița la înot | FOTO

20 October 2014

Prezentatoarea Observatorului de weekend al Antenei 1 și-a dus fetița în vârstă de patru luni la bazin.

„Prima lecție de înot a fost o bucurie. Nataliei îi place foarte mult în apă, am observat asta încă de la primele băițe, așa că la bazin a fost în elementul ei. Până și instructorul a fost impresionat de faptul că Natalia aproape a reușit să facă pluta. Sunt foarte mândră de ea', a povestit Anca.

[Not a valid template]

Vedeta Antenei 1 recomandă mămicilor să facă mișcare împreună cu bebelușii lor, atât cât le permite vârsta și după o bună documentare.

„N-am avut emoții, pentru că știam cât de mult îi place în apă. În schimb, am fost extrem de fericită să văd cât de veselă și neînfricată este în apă. Întotdeauna mă documentez și încerc să fac cele mai bune alegeri pentru bebelușul meu. Așa am aflat că e mult mai bine ca bebelușul să meargă la un bazin cu apă filtrată cu sare. Dacă nu există probleme de sănătate, după trei luni bebelușul poate fi băgat în piscină sau în apa mării. Sportul înseamnă dezvoltare armonioasă și sănătate, adică tot ceea ce își dorește o mamă pentru copilul ei. De aceea îmi doresc ca Natalia să practice înotul de mică', a zis Anca.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare