; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre

Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, noii prezentatori „Digimatinal”

17 January 2014

Anca Dumitrescu şi Cătălin PetreCel mai nou cuplu de prezentatori de la Digi24, Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, spun „bun găsit' telespectatorilor, de la 07.00 la 10.00, la Digimatinal.

Debutul lui 2014 a însemnat şi pentru ei momentul unui nou început. Cătălin Petre a renunţat la postura de prezentator al ştirilor şi a trecut în fotoliul de co-prezentator al programului matinal de la Digi24, alături de Anca Dumitrescu.

„La Digimatinal sunt sigur că mă voi lovi de tot soiul de situaţii amuzante. Norocul meu este că am cea mai bună parteneră şi abia aştept să văd ce provocări îmi va aduce fiecare dimineaţă', spune Cătălin Petre.

Ne cunoaştem de multă vreme şi lucrăm împreună încă de la deschiderea Digi24. Îi voi împărtăşi câteva secrete şi împreună vom forma cea mai bună echipă de prezentatori', completează Anca Dumitrescu.

Încă din prima dimineaţă în care au prezentat împreună Digimatinalul', la inceputul lunii ianuarie,  Anca şi Cătălin au descoperit că au o pasiune comună, pasiunea pentru ceai. Aşa că, după terminarea programului, îşi fac întotdeauna timp pentru o ceaşcă aburindă din licoarea magică, în cafeneaua lor favorită.

[Not a valid template]

Fiecare ieşire împreună se traduce printr-o porţie copioasă de râs şi voie bună. Noi ne încărcăm o parte din baterii imediat după emisiune, atunci când ne pierdem în poveşti şi restul de energie ne-o recuperăm prin somn', mărturiseşte Anca.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare