; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Dumitrescu părăsește „Digimatinalul” de la Digi24 (7)

Anca Dumitrescu ia o pauză de „Digimatinal”. Cine îi va lua locul

03 August 2015

Momente de bucurie, dar şi de tristeţe în ediţia de astăzi a „Digimatinalului' de la Digi24. Anca Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii, şi-a luat la revedere de la telespectatori. Ea va intra într-o scurtă pauză, pentru a da naştere unui băieţel.

“Este cea mai importantă întâlnire din viaţa mea. Aşa că aştept cu nerăbdare, emoţie, bucurie şi teamă momentul în care îl voi vedea pe Matei pentru prima dată. Nu îmi pot imagina acea clipă şi sunt convinsă că, indiferent câte scenarii mi-aş face, momentul respectiv va fi greu de descris în cuvinte.'

[Not a valid template]

Într-un moment matinal încărcat de emoţii Anca Dumitrescu, care nu şi-a putut reţine lacrimile, i-a predat ştafeta colegei ei, Ştefania Bătrânca.

Recunosc, mi-au dat lacrimile. Îmi este greu să mă despart de colegi, de emisiune. Le mulţumesc telespectatorilor care au fost alături de noi în toţi aceşti ani. Îi las pe mâini bune şi plec cu promisiunea ca voi reveni repede în platoul Digimatinalului”, spune Anca Dumitrescu.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, Ştefania Bătrânca şi Cătălin Petre vă aşteaptă la „Digimatinal', la Digi24.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare