; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Dumitrescu si Miruna   Digimatinal Digi24

Anca Dumitrescu, invitata Mirunei, sâmbătă, la „Digimatinalul” de la Digi24

30 May 2014

Într-un interviu acordat Mirunei, prezentatoarea „Digimatinalului'de la Digi24 vorbeşte despre copilărie, bunici şi pasiunea pentru dulciuri.

„Mă bucuram foarte tare atunci când venea 1 iunie pentru că părinţii mei îmi aduceau ciocolată. Mă bucuram de orice sărbătoare în care puteam să primesc ceva dulce', îşi începe, amuzată, confesiunea Anca Dumitrescu. Prezentatoarea Digimatinalului de la Digi24 îi povesteşte Mirunei, în ediţia de sâmbătă, 31 mai, a „Jurnalului pentru copii', totul despre copilăria ei. Anca recunoaşte că, în fiecare an, atât părinţii cât şi bunicii ei, o răsfăţau de ziua copilului. Cadourile ei preferate nu erau păpuşi sau jocuri, ci dulciuri, Anca fiind o împătimită a ciocolatei.

Anca Dumitrescu si Miruna - Digimatinal Digi24

Pasiunea s-a pastrat în timp şi, cu toate acestea, Anca reuşeşte să păstreze o siluetă de invidiat. De ajutor îi este, oricât de ciudat ar părea, şi programul ei care începe la ora 04.00. Nu pot spune că este dimineaţă, întotdeauna este noapte la ora 4, indiferent că suntem după ora de vară sau iarna, la ora 4 este întuneric. Partea bună este ca ziua este foarte lunga pentru mine, pentru că începe la ora 4 şi se termină la ora 22.00'

Şi, pentru că se apropie vacanţa de vară, Anca povesteşte cu nostalgie despre vacanţele superbe pe care le petrecea, când era copil, la bunici. Cele mai frumoase vacante de vara erau la străbunica mea, care încă trăieste, are 95 de ani. Pe timpul verii veneau foarte mulţi copii la bunici, era superb. Seara făceam şezători, adică făceam foc din lemne şi coceam porumb, cartofi, stăteam în jurul focului. Era altceva decât ce ar fi însemnat o vacanţă în Bucureşti.'

Mai multe amănunte din copilăria Ancăi Dumitrescu pot fi aflate sâmbătă, 31 Mai, de la ora 08.30, la Digi24, în cadrul emisiunii Jurnal pentru copii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare