; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Dumitra, vacanţă cu maşina prin Europa

FOTO. Anca Dumitra a cutreierat Europa cu maşina

12 August 2013

În pauza de la filmările pentru serialul “Las Fierbinţi” de la Pro TV, Anca Dumitra şi-a îndeplinit dorinţa de a merge să cutreiere Europa cu maşina, într-o vacanţă despre care chiar ea spune că a fost cea mai frumoasă de până acum.

Coasta de Azur, nordul Italiei sau Austria au fost câteva din destinaţiile care au încântat-o pe actriţă.

“Am avut parte de o vacanţă foarte frumoasă alături de prietenul meu. Ne-am urcat în maşină şi timp de 20 de zile am bifat cam tot ce ne-am propus. Ne-am relaxat la soare, dar am şi cutreierat oraşele. Am căpătat amintiri frumoase din această vacanţă”, spune Anca.

Italia a cucerit-o iremediabil pe Gianina din “Las Fierbinţi”

Anca Dumitra mărturiseşte că s-a îndrăgostit de Florenţa şi de Verona, dar şi Fiesole, o mică localitate lângă Florenţa, şi de Veneţia, unde s-ar întoarce cu drag oricând.

“În egală măsură mi-a plăcut Trieste, unde am asistat la unul dintre cele mai frumoase concerte de jazz în aer liber.'

Momente de feerie, la Cannes

Coasta de Azur s-a dovedit şi ea propice atât pentru ore de linişte petrecute la soare, cât şi pentru momente de basm:

“În ultima zi petrecută în Cannes am fost martora unor jocuri de artificii ca-n poveşti. Toată staţiunea a fost închisă, s-a oprit circulaţia şi aveai impresia că asistai la un carnaval în aer liber. La ora zece fix s-a dat startul artificiilor, mânuite exemplar de greci – în seara respectivă concura Grecia în cadrul festivalului-concurs de artificii – iar 30 de minute mai târziu toată lumea era fermecata de spectacolul oferit chiar în ziua de 14  iulie, ziua Franţei', îşi aminteşte actriţa.

Unde e cea mai gustoasă îngheţată?

La capitolul gastronomie, Anca Dumitra recunoaşte că a fost surprinsă să găsească în Munchen cea mai gustoasă îngheţată pe care a mâncat-o vreodată, în vreme ce Podul Pantofarilor din Liubliana a fost decorul perfect pentru un prânz reuşit.

“Auzisem de Podul Pantofarilor din Liubliana, astfel încât un prânz savuros l-am servit în apropierea legendei pantofarilor, însă de departe cea care m-a impresionat prin curăţenie şi ospitalitate a fost Austria', a mai spus Anca.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare