Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Dumitra și Manfred Spendier au plecat în luna de miere. Ce destinație îndepărtată au ales

Anca Dumitra și Manfred Spendier au plecat în luna de miere. Ce destinație îndepărtată au ales
15

de Andra Stana,

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut. Apoi, la sfârșitul lunii aprilie, cei doi au organizat o nuntă ca în povești. Cei doi îndrăgostiți au plecat acum în luna de miere. Au ales o destinație neașteptată și împreună se bucură de clipe de relaxare, departe de România.

La scurt timp de la nuntă, unde a uimit cu rochia de mireasă aleasă, Anca Dumitra și Manfred Spendier au părăsit țara. Nu în scop profesional, ci personal. Cei doi petrec luna de miere în Statele Unite. Cei doi îndrăgostiți proaspăt căsătoriți au ajuns la Hollywood.

După nuntă, așa cum arată contul ei de Instagram, Anca a plecat în Statele Unite, unde se bucură de clipe de vis. Actrița din serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a ajuns pe Hollywood Walk of Fame, unde s-a fotografiat lângă steaua lui Marilyn Monroe.

Anca Dumitra și Manfred Spendier au plecat în luna de miere. Ce destinație îndepărtată au alesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Totodată, Anca Dumitra a pozat și statuia lui James Dean, de la Griffith Observatory. În plus, actrița nu a ratat nici ocazia de merge la câteva spectacole, imagini din timpul cărora a și postat pe InstaStory.

Povestea de iubire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier

Actrița Anca Dumitra nu și-a expus niciodată viața privată. În vara anului trecut, fanii ei au aflat întâmplător că aceasta s-a logodit cu iubitul ei austriac.

Anca Dumitra și Manfred Spendier formează un cuplu de mai mulți ani, dar o bună bucată de vreme cei doi nu s-au afișat împreună în lumina reflectoarelor. Prima apariție a celor doi la un eveniment a fost în 2021, la Gala Premiilor Gopo.

Soțul Ancăi Dumitra, Manfred Spendier, este şeful Titan Machinery România și nu este de naționalitate română.

Care este prima calitate a soțului său, care îi vine în minte fără să stea pe gânduri? „Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult. Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase”, ne-a răspuns Anca Dumitra.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton