; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce se întâmplă diseară în „Las Fierbinți”

04 October 2012

Diseară, în cel de-al treilea episod al serialului „Las Fierbinți', Gianina (Anca Dumitra) se îndrăgostește de un impostor care sosește în sat și pretinde că este un reprezentant al Consiliului Europei. Împreună cu un așa-zis investitor, Marcel (Lucian Ghimisi) îl caută pe primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) pentru a-i propune o serie de proiecte.

Convingători din cale afară, cei doi impostori reușesc să intre pe sub pielea primarului Vasile și să-i arate că afacerea (mai exact, cultivarea fructelor… de mare) e mană cerească pentru sat. Tot ce au de făcut este să golească balta, la propriu, de pește.

Între timp, îndrăgostită și cu gânduri mari pentur că l-a visat pe Marcel, Gianina merge la Țața Rapidoaica (Maia Morgenstern) să-i ceară sfatul. Iar Bobiță (Mihai Bobonete) și Giani (Costi Diță) pun și ei la cale o afacere de care sunt convinși că îi va umple de bani: strâng câinii și pisicile din sat pentru a-i trimite în China. Însă vor avea parte de o mare surpriză, despre care veți afla joi,pe 4 octombrie, într-un nou episod Las Fierbinți'.

las-fierbinti3_03

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare