Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Dumitra, primele imagini îmbrăcată în rochie de mireasă. Actrița din „Las Fierbinți” s-a căsătorit religios

Anca Dumitra, primele imagini îmbrăcată în rochie de mireasă. Actrița din „Las Fierbinți” s-a căsătorit religios
10

de Cătălina Matei,

După ce anul trecut în decembrie s-a căsătorit civil cu austriacul Manfred Spendier, Anca Dumitra a avut parte în acest weekend și de cununia religioasă. Actrița din „Las Fierbinți” a strălucit într-o rochie de mireasă spectaculoasă.

La sfârșitul lui 2022, Anca Dumitra și-a schimbat statutul și numele în buletin, căci pe 17 decembrie și-a oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile cu Manfred Spendier, un om de afaceri originar din Austria.

Mi-a plăcut întreaga zi. Mi-a plăcut întreaga pregătire, emoțiile, rudele strânse, prietenii care vin să te susțină, care varsă o lacrimă. Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea și… ce să zic? Este una dintre cele mai dragi amintiri”, ne-a povestit interpreta Gianinei din „Las Fierbinți”, serialul difuzat de Pro TV. 

Care este prima calitate a soțului său, care îi vine în minte fără să stea pe gânduri? „Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult. Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase”, ne-a răspuns atunci Anca Dumitra.

Iar în acest weekend, actrița din „Las Fierbinți” a îmbrăcat și rochia de mireasă și a arătat precum o prințesă din povești. Deși Anca nu a postat încă nimic pe contul său de Instagram, invitații care au participat la fericitul eveniment au dezvăluit imagini de la eveniment pe rețelele sociale. Iar din fotografiile publicate reiese cât de frumoasă și de fericită a fost Anca în ziua nunții sale.

Anca Dumitra, ravisantă în rochia de mireasă. Actrița din „Las Fierbinți” s-a căsătorit religiosIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De la roșu la alb…

Dacă pentru cununia religioasă Anca a avut parte de o rochie albă de mireasă, pentru cununia civilă, actrița a optat pentru o ținută roșie. „Cumva credeam că voi avea o rochie albă, dar s-a dovedit a nu fi deloc albă rochia de la cununia civilă. Am văzut-o, mi-a plăcut, am purtat-o cu mândrie și o voi păstra toată viața mea, pentru că este «rochia mea», de la «cununia mea»”, ne-a dezvăluit actrița.

Cât despre statutul oficial al personajului pe care îl interpretează în seialul „Las Fierbinți” de la Pro TV, actrița ne-a mărturisit:

Nu știu cum va fi Gianina peste 10 ani, dar știu, cu siguranță, că-mi doresc ca Anca, peste 10 ani, să fie o persoana împlinită, cu voie bună, cu bună dispoziție și cu bun simț. Îmi doresc să fie un om fericit care face, la rândul lui, fericiți și alți oameni”.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton