Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra, primele imagini cu bebelușul său. „Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”

Anca Dumitra, primele imagini cu bebelușul său. „Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”
4

de Cătălina Matei,

La 10 zile după ce a adus pe lume primul său copil, Anca Dumitra a postat și primele imagini cu bebelușul său. Actrița din „Las Fierbinți” a născut pe 17 septembrie un băiețel de nota 10, care a primit numele Levi Nicolas.

Actrița din serialul de comedie „Las Fierbinți”, care a devenit mamă pentru prima oară, a dezvăluit că este însărcinată în luna aprilie, dar a preferat să nu dezvăluie public dacă va avea un băiețel sau o fetiță.

Între timp, Anca Dumitra și soțul său Manfred Spendier au devenit părinți, iar misterul a fost dezvăluit. Actrița a născut pe 17 septembrie un băiețel de nota 10, iar primele declarații despre fericitul eveniment le-a făcut zilele trecute în emisiunea „La Măruță”.

Am un băiețel de nota 10, sunt copleșită de emoții. Sunt cea mai fericită”, i-a mărturisit actrița lui Cătălin Măruță.

Bebelușul celei care o interpretează pe Geanina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a venit pe lume în urma unei operații de cezariană și a primit numele Levi Nicolas.

Am ajuns acasă de câteva zile, încercăm să ne facem un program. Suntem în plină acomodare”, a mai spus Anca Dumitra.

Primele imagini cu Levi Nicolas, bebelușul Ancăi Dumitra

La mai bine de o săptămână după ce a devenit mămică și s-a acomodat un pic cu noul statut, Anca Dumitra le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram și primele imagini cu băiețelul ei. Pe InstaStory, actrița a postat mai multe imagini din ziua în care a născut, dar și o declarație emoționantă.

Screenshot 2024-09-27 092215Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cândva se grăbea. Ca fata la măritat. De data asta nu s-a mai grăbit. A aștepta. S-au așteptat și s-au întâmplat. Într-un firesc, ca de când lumea și pământul. Miraculos, cum îi șade bine unei binecuvântări. Și a știut că de aici încolo – nimic nu va mai fi la fel. Povestea a căpătat alte dimensiuni, ochii – altă privire, iar inima, cu totul alt conținut. Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”, a scris Anca mai fericită ca oricând.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton