Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra, poze noi cu burtica de gravidă. Actrița din „Las Fierbinți” radiază de fericire. „Doamne, câtă frumusețe!”

Anca Dumitra, poze noi cu burtica de gravidă. Actrița din „Las Fierbinți” radiază de fericire. „Doamne, câtă frumusețe!”
14

de Cătălina Matei,

Cu doar câteva săptămâni până la cel mai important eveniment din viața sa, Anca Dumitra a publicat noi fotografii cu burtica de gravidă. Actrița care o interpretează pe Geanina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV este deja în al treilea trimestru de sarcină, prin urmare bebelușul va apărea pe lume sub semnul Fecioarei, la fel ca mama lui născută pe 31 august.

Anca Dumitra a avut parte de o ședință foto, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. Pe contul său de Instagram, actrița din serialul de comedie „Las Fierbinți”, de la Pro TV, a publicat mai multe imagini cu ea, spre încântarea urmăritorilor săi.

Fotografiile, în care Anca Dumitra radiază de fericire într-o rochie albă, au fost realizate de către actrița Diana Roman, soția lui Vlad Zamfirescu. „My friend is better than yours” (în traducere, prietena mea e mai bună decât a ta), a scris actrița în mediul online.

anca-dumitra-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Doamne, câtă frumusețe!”, „Cât ești de frumoasă!”, „Ești o prințesă!”, „Radiezi!”, „Cât ești de frumoasă, Ancutz!”… sunt doar câteva dintre zecile de comentarii lăsate de urmăritorii actriței din „Las Fierbinți”.

Ce sfaturi a primit Anca Dumitra de la colegele sale din „Las Fierbinți”

În primele luni de sarcină, Anca Dumitra a filmat pentru serialul de comedie de la Pro TV – „Las Fierbinți”. „Noi am terminat filmările în aprilie, încă eram la început, dar nu a fost niciun fel de problemă. Ne-am văzut de treabă dimineața, de la prima oră, textul la fel de bine, situațiile prezente. Am fost profesioniști pe cât s-a putut. Într-adevăr, după masă era un pic mai greu, pentru că uneori se instalau acele mici grețuri”, ne-a povestit Anca Dumitra într-un interviu cu ceva timp în urmă.

Actrița care o interpretează pe Geanina nu doar că a fost susținută de colegii săi din distribuție, dar a primit și recomandări de la mămicile cu experiență. „Mi-au spus să nu ascult chiar toate sfaturile pe care poate le primesc, cum e și firesc, să-mi ascult instinctul, ceea ce îmi și doresc să fac. De felul meu sunt o perioadă destul de instinctivă, așa că, încerc pe cât să dau crezare și ascultare sinelui decât opiniilor exterioare”, ne-a mai povestit Anca atunci.

anca-dumitra-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton