Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra, pofte de graviduță! „Recunosc, nu pot să mă abțin, câte îmi dai atâtea mănânc”. EXCLUSIV

Anca Dumitra, pofte de graviduță! „Recunosc, nu pot să mă abțin, câte îmi dai atâtea mănânc”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Pentru Anca Dumitra sfârșitul acestei veri va aduce și cel mai important eveniment din viața sa. Actrița din serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV va deveni mămică pentru prima dată, iar emoțiile sunt pe măsură!

În urmă cu mai bine de un an, Anca Dumitra se cununa religios cu Manfred Spendier, un om de afaceri originar din Austria. Între timp cei doi vor deveni părinți, iar viitorul tătic abia așteaptă să se mărească familia.

Actrița care o interpretează pe Geanina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV este deja în al treilea trimestru de sarcină, prin urmare bebelușul se va naște sub semnul Fecioarei, la fel ca mama lui născută pe 31 august.

Cât despre pofte… cireșele sunt la mare căutare! Aflăm mai multe detalii din cele ce urmează de la Anca Dumitra!

Felicitări, în primul rând! Cât de avansată este sarcina?

Am trecut deja de mai bine de jumătate. Ne apropiem de trimestrul trei. Într-adevăr, primul trimestru a fost un pic interesant, cu mici grețuri. După ora 15, așa, în fiecare zi, se instalau. A fost și o perioadă cu mult somn. Dar apoi mi s-a spus că în trimestrul 2 vor dispărea aceste grețuri ca prin minune, și, într-adevăr, n-a mai fost nici urmă de ele.

Suntem energici, suntem bine și creștem. Avem grijă să ne dezvoltăm și să creștem armonios.

Cum a reacționat viitorul tătic când a aflat vestea? Și cât de mult te răsfață în această perioadă?

Ca oricine în situația dată, e fericit, e nerăbdător. Suntem deschiși să vedem ce ne așteaptă. Cel mai important este să fim sănătoși, de restul ne ocupăm.

anca dumitraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Dar restul familiei, prietenii?

A fost foarte frumoasă și foarte interesantă emoția fiecăruia în parte, când au aflat, indiferent că e vorba de familia apropiată, de familia extinsă sau de cei mai buni prieteni. S-au emoționat, s-au bucurat și așteaptă cu nerăbdare să cunoască bebele.

Cum te descurci cu poftele? Dar cu celelalte provocări din ipostaza de viitoare mămică?

Nu am ridicat astfel de probleme de gravidă, am fost destul de cumințică, nu pentru că mi-am impus, ci pentru că nu a fost cazul. Nu l-am trimis pe soț în miez de noapte, nu am cerut știu eu ce budincă după ora prânzului… (râde). Singura poftă, într-adevăr, pe care am avut-o, dar a fost și este din totdeauna, e treaba asta cu cireșele. Recunosc, nu pot să mă abțin, câte îmi dai atâtea mănânc. Cred că are treabă cu faptul că știi că nu ai tot timpul anului cireșe și atunci profiți cât poți de tare. Și așa am făcut.

Și cum te-ai simțit în timpul filmărilor pentru „Las Fierbinți”?

Noi am terminat filmările în aprilie, încă eram la început, dar nu a fost niciun fel de problemă. Ne-am văzut de treabă dimineața, de la prima ora, textul la fel de bine, situațiile prezente. Am fost profesioniști pe cât s-a putut. Într-adevăr, după masă era un pic mai greu, pentru că uneori se instalau acele mici grețuri despre care spuneam.

Ce recomandări ai primit de la colegele tale din serial?

Mi-au spus să nu ascult chiar toate sfaturile pe care poate le primesc, cum e și firesc, să-mi ascult instinctul, ceea ce îmi și doresc să fac. De felul meu sunt o perioadă destul de instinctivă, așa că, încerc pe cât să dau crezare și ascultare sinelui decât opiniilor exterioare.

Cât de energic este bebe? Bănuiesc că deja simți „lovituri”…

Este atât de energic pe cât se poate în această perioadă. E o senzație foarte frumoasă. Mă bucur nespus de tare. Mă simt binecuvântată. Ne simțim binecuvântați. E o minune și sperăm să facem față cu brio. Îmi doresc să fie un copil sănătos, voios, un copil bun, să-ți fie drag să stai în prezența lui.

Anca Dumitra, primele poze cu burtica de gravidăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Ai pregătit deja garderoba, camera, jucăriile pentru bebe? Sau te vei ocupa de achiziții după ce vei naște?

Da, ne ocupăm și de cameră, noi suntem în plin proces de amenajare a casei, nu știu dacă va fi gata chiar la termen. Nu e nimic excepțional, doar ce e necesar. Nu facem extravaganțe că nu e cazul. Când e vorba de un bebeluș, te tentează foarte multe lucruri. Acum o să văd cât rezist și cât cad pradă tentației.

Ce se întâmplă cu planurile de vacanță vara aceasta? Veți pleca înainte de „marea întâlnire”?

În vacanță vom merge mai puțin, cred. Mă rog, ieșiri cu siguranță, dar călătorii peste mări și țări, nu, nu se pune problema. Ce observ acum este că trebuie să ne ferim de mijlocul zilei pentru că au fost zilele astea atât de călduroase încât, nu știu, la munte să mă fi dus. Dar eu cum ador marea… e un pic cam cald.

Cât de repede te vei întoarce la proiectele tale, după ce vei naște?

Nu știu să zic, n-am nici cea mai mică idee. Să fim sănătoși că după aceea le organizăm noi pe toate.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton