Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra, o nouă poză cu burtica de gravidă. Actrița va naște primul său copil peste trei luni

Anca Dumitra, o nouă poză cu burtica de gravidă. Actrița va naște primul său copil peste trei luni
14

de Cristina Țapu,

Anca Dumitra traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale, iar peste trei luni va aduce pe lume primul său copil. Actrița a distribuit pe contul personal de Instagram o nouă imagine în care își etalează mândră burtica de gravidă.

Anca Dumitra, o nouă poză cu burtica de gravidă

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, se pregătesc să devină părinți în mai puțin de trei luni. Actrița a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie cu burtica de gravidă, arătând cât de bine se simte în această perioadă. Fericirea se poate citi pe chipul Ancăi, iar actrița nu a acumulat multe kilograme în perioada sarcinii.

anca-dumitraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Deși preferă să își păstreze viața personală departe de privirile curioșilor, actrița a considerat că sarcina este un moment important în viața fiecărei mame și că aceste clipe de bucurie merită să fie făcute publice. Prin urmare, a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu burtica ei de gravidă. Imaginea, realizată cu telefonul în fața unei oglinzi, o arată pe Anca Dumitra purtând o rochie neagră, lungă și mulată pe corp.

Cu ce probleme s-a confruntat Anca Dumitra în primul trimestru al sarcinii

Primele trei luni de sarcină nu au fost deloc ușoare pentru iubita actriță care o interpretează pe Gianina în celebrul serial Las Fierbinți ce rulează de peste 10 ani la PRO TV. A trebuit să facă față simptomelor specifice unei femei însărcinate, printre care grețurile puternice.

„Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri, dar acum totul este foarte bine.

Am energie, am poftă de mâncare. Am fost împreună (n.r. ea și soțul ei la control). Cumva bănuiam ceva, am vrut să am certitudinea, astfel încât am făcut testul”, a declarat Anca Dumitra, conform celor de la Spynews.ro.

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au cununat civil la finalul anului 2022, iar în anul 2023 a avut loc cununia religioasă. Actrița povestea, în urmă cu ceva vreme, că cererea în căsătorie a fost una spectaculoasă, desprinsă din filmele romantice. Nu a lipsit peisajul de poveste și nici focul de artificii.

„Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie”, povestea Anca Dumitra, conform Pro TV.

Partenerul de viață al Ancăi s-a născut în Austria, dar s-a stabilit în România din 2006, concentrându-se asupra afacerilor în sectorul agricol. El a dedicat mult efort agriculturii și managementului utilajelor agricole. Datorită studiilor și a experienței, a ajuns să conducă o companie de renume în țară, specializată în producția de utilaje agricole.

Puțină lume știe că Manfred Spendier (46 de ani) este directorul General al Titan Machinery Europa de Est, o companie care se ocupă cu producerea utilajelor agricole. Într-un interviu pentru revista-ferma.ro, Manfred Spendier s-a descris drept un simplu fermier, ajuns pentru moment într-o funcţie înaltă.

Sursă foto: Instagram Anca Dumitra

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton