Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra a ales nașii copilului său. Actrița se află în al treilea trimestru de sarcină: „Deja se știu părinții spirituali”

Anca Dumitra a ales nașii copilului său. Actrița se află în al treilea trimestru de sarcină: „Deja se știu părinții spirituali”
13

de Cristina Țapu,

Anca Dumitra, cunoscută publicului pentru rolul său din serialul de comedie „Las Fierbinți”, este însărcinată pentru prima dată și va deveni curând mamă. Iată ce declarații a făcut vedeta despre sarcină. Actrița știe deja cine vor fi nașului bebelușului.

Anca Dumitra nu dorește să dezvăluie fanilor sexul bebelușului

Anca Dumitra și soțul său, afaceristul Manfred Spendier vor deveni părinți și sunt copleșiți de emoții în această perioadă atât de specială. Actrița mărturisește că până în prezent are o sarcină ușoară, care îi permite să fie foarte activă. În plus, nu s-a confruntat cu pofte și este o gravidă fără pretenții.

Într-un interviu acordat Revistei Viva, actrița a fost întrebată despre sexul bebelușului. Deși știe dacă copilul va fi băiețel sau fetiță, actrița nu dorește să dezvăluie public acest lucru.

anca-dumitraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului. Hahaha, încă nu-l dezvălui! Nu am ales nici numele încă, mai avem puțin timp, dar nici nu o să lăsăm pe ultima sută de metri. Încă nu avem cu precizie un nume”, a declarat actrița.

Anca Dumitra s-a gândit la toate detaliile, așadar a ales nașii spirituali ai copilului. „Deja se știu părinții spirituali, deja i-am informat, ca să zic așa, au acceptat. Deci din punctul ăsta de vedere suntem adăpostiți, aici avem!”, a concluzionat aceasta.

Primele trei luni de sarcină nu au fost tocmai ușoare pentru iubita actriță care o interpretează pe Gianina în celebrul serial Las Fierbinți ce rulează de peste 10 ani la PRO TV. A trebuit să facă față simptomelor specifice unei femei însărcinate, printre care grețurile puternice.

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au cununat civil la finalul anului 2022, iar în anul 2023 a avut loc cununia religioasă. Actrița povestea, în urmă cu ceva vreme, că cererea în căsătorie a fost una spectaculoasă, desprinsă din filmele romantice. Nu a lipsit peisajul de poveste și nici focul de artificii.

„Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie”, povestea Anca Dumitra, conform Pro TV.

Partenerul de viață al Ancăi s-a născut în Austria, dar s-a stabilit în România din 2006, concentrându-se asupra afacerilor în sectorul agricol. El a dedicat mult efort pentru a excela în agricultură și managementului utilajelor agricole. Datorită studiilor și a experienței, a ajuns să conducă o companie de renume în țară, specializată în producția de utilaje agricole.

Sursă foto: Instagram Anca Dumitra

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton