Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra, mămică de băiat. Ce nume a primit bebelușul actriței din serialul Las Fierbinți. Primele declarații

Anca Dumitra, mămică de băiat. Ce nume a primit bebelușul actriței din serialul Las Fierbinți. Primele declarații
15

de Cătălina Matei,

Deși a păstrat o discreție totală în ce privește venirea pe lume a primului său copil, în urmă cu o săptămână, iată că Anca Dumitra a făcut primele declarații despre fericitul eveniment. Actrița din serialul de comedie „Las Fierbinți” a născut un băiețel. Ce nume special a primit bebelușul.

Bucurie mare în echipa serialului „Las Fierbinți” de la Pro TV, căci Anca Dumitra a intrat, oficial, în „clubul mămicilor”. Actrița care o interpretează pe Gianina a devenit mamă pentru prima dată săptămâna trecută, însă abia acum a făcut primele declarații despre fericitul eveniment.

Printr-o intervenție telefonică în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, Anca Dumitra le-a dezvăluit telespectatorilor că a născut un băiețel. „Am un băiețel de nota 10, sunt copleșită de emoții. Sunt cea mai fericită”, i-a mărturisit actrița lui Cătălin Măruță.

Bebelușul celei care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a venit pe lume în urma unei operații de cezariană și a primit numele Levi Nicolas.

Mâine face o săptămână (n.r. Anca a născut pe 17 septembrie). Am ajuns acasă de câteva zile, încercăm să ne facem un program. Suntem în plină acomodare”, a mai spus Anca Dumitra.

Ieri mi-a și zâmbit. Nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit”, a mai mărturist proaspăta mămică.

anca dumitra 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au cununat civil la finalul anului 2022, iar în anul 2023 a avut loc cununia religioasă. La un an de la nuntă, Anca Dumitra a anunțat că este însărcinată.

Invitată la podcastul „Fain și Simplu” moderat de Mihai Morar, Anca Dumitra a împărtășit detaliile modului în care a cunoscut pe Manfred Spendier. Istoria relației lor are o vechime considerabilă, după cum a dezvăluit chiar actrița.

Anca Dumitra, detalii inedite despre cererea în căsătorie. Cum a surprins-o actualul soțIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți.

Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis: She is the perfect girl (n.r. – este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton