Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra va naște la începutul lunii septembrie. Cum arată actrița în cea de-a noua lună a sarcinii: „Radiezi!”

Anca Dumitra va naște la începutul lunii septembrie. Cum arată actrița în cea de-a noua lună a sarcinii: „Radiezi!”
15

de Cristina Țapu,

Anca Dumitra, în vârstă de 36 de ani, traversează o perioadă plină de emoții. În doar câteva zile urmează să aducă pe lume primul său copil. Iată ce declarații a făcut actrița, devenită cunoscută publicului datorită rolului Geaninei în serialul de comedie „Las Fierbinți”.

Anca Dumitra va naște la începutul lunii septembrie

Anca Dumitra a dezvăluit că urmează să nască la începutul lunii septembrie, așadar nu o mai despart decât câteva zile de momentul în care își va ține copilul în brațe. Actrița este foarte activă pe paginile rețelelor de socializare și a distribuit noi imagini, care au fost apreciate de fanii numeroși.

Anca s-a fotografiat în curtea casei sale, într-o rochie rochie albă, iar cadrele au fost admirate de către cei care o apreciază pe vedetă. Imaginile au fost apreciate de peste 16.000 de persoane, iar comentariile pozitive nu au lipsit.

anca dumitra 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Radiezi, „Naștere ușoară și multă sănătate”, „Sigur vei face un copilaș frumos ca tine”, „Fată frumoasă”, au fost doar o parte dintre mesajele scrise de către internauți.

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au cununat civil la finalul anului 2022, iar în anul 2023 a avut loc cununia religioasă. Actrița povestea, în urmă cu ceva vreme, că cererea în căsătorie a fost una spectaculoasă, desprinsă din filmele romantice. Nu a lipsit peisajul de poveste și nici focul de artificii. 

Partenerul de viață al Ancăi s-a născut în Austria, dar s-a stabilit în România din 2006, concentrându-se asupra afacerilor în sectorul agricol. El a dedicat mult efort agriculturii și managementului utilajelor agricole. Datorită studiilor și a experienței, a ajuns să conducă o companie de renume în țară, specializată în producția de utilaje agricole.

Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra

Invitată la podcastul „Fain și Simplu” moderat de Mihai Morar, Anca Dumitra a împărtășit detaliile modului în care a cunoscut pe Manfred Spendier. Istoria relației lor are o vechime considerabilă, după cum a dezvăluit chiar actrița.

anca-dumitra-si-sotul-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

„Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți.

Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis: She is the perfect girl (n.r. – este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton