Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra (Gianina din „Las Fierbinți”), prima apariție publică alături de iubitul ei. „Nu este actor”

Anca Dumitra (Gianina din „Las Fierbinți”), prima apariție publică alături de iubitul ei. „Nu este actor”
11

de Roxana Mirea,

Anca Dumitra, care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierțini”, de la Pro TV, și-a făcut apariția alături de iubitul ei la Premiile Gopo 2022. Evenimentul a avut loc marți, 3 mai, iar actrița a avut o apariție strălucitoare.

Anca Dumitra (Gianina din „Las Fierbinți”), cu iubitul ei la Premiile Gopo 2022

Cea de-a XVI-a ediție a Premilor Gopo și-a desemnat câștigătorii aseară, 3 mai, în cadrul galei ce a avut loc în Sala Mare a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti. Anca Dumitra, care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierțini”, a venit la Premiile Gopo 2022 alături de iubitul ei misterios, pe a căruit identitate a refuzat mereu s-o decline.

Anca Dumitra este foarte discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, așa că evită să intre în detalii despre iubitul ei. Aceasta a spus că partenerul ei nu face parte din lumea actoriei. În plus, iubitul Ancăi Dumitra nu este de naționalitate română, iar ea a refuzat să-i dezvăluie numele, potrivit click.ro.

anca-dumitra-iubitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig. Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă. Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte”, a declarat Anca Dumitra pentru sursa menționată anterior. 

Anca Dumitra a mai spus că ea și partenerul ei nu se feresc de aparițiile publice, așa cum s-ar crede, ci pur și simplu nici ea nu prea e genul care să participe des la astfel de evenimente. La Premiile Gopo 2022, Anca Dumitra a purtat o rochie lungă, neagră și decupată în zona taliei, cu mâneci albe.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton