Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra (Gianina din „Las Fierbinți) s-a căsătorit civil cu iubitul austriac. Primele imagini de la marele eveniment

Anca Dumitra (Gianina din „Las Fierbinți) s-a căsătorit civil cu iubitul austriac. Primele imagini de la marele eveniment
8

de Roxana Mirea,

Anca Dumitra, una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră, a fost cerută în căsătorie acum câteva luni. Actrița, în vârstă de 35 de ani, nu și-a expus niciodată viața privată. În vara acestui an, fanii ei au aflat întâmplător că aceasta s-a logodit cu iubitul ei austriac. Acum, Anca Dumitra s-a căsătorit cu iubitul ei.

Anca Dumitra s-a căsătorit

Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina în „Las Fierbinți”, s-a căsătorit cu iubitul ei Manfred Spendier. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Actrița a îmbrăcat în ziua cea mare o rochie roșie, lungă și mulată pe corp. Aceasta și-a completat ținuta cu un buchet de trandafiri roșii. Soțul ei a optat pentru un costum negru.

anca-dumitra-s-a-casatorit-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Anca a fost mereu discretă atunci când a venit vorba de viața personală, dând puține detalii despre relația ei cu Manfred Spendier.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale”, a spus ea, potrivit libertatea.ro.

Cine este soțul Ancăi Dumitru

Anca Dumitra și Manfred Spendier formează un cuplu de mai mulți ani, dar o bună bucată de vreme cei doi nu s-au afișat împreună în lumina reflectoarelor. Prima apariție a celor doi la un eveniment a fost în 2021, la Gala Premiilor Gopo.

Soțul Ancăi Dumitra, Manfred Spendier, este şeful Titan Machinery România și nu este de naționalitate română.

Sursa Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton