Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra, detalii inedite despre cererea în căsătorie. Cum a surprins-o actualul soț. „A fost un plus de magie”

Anca Dumitra, detalii inedite despre cererea în căsătorie. Cum a surprins-o actualul soț. „A fost un plus de magie”
10

de Andra Stana,

Anca Dumitra (Gianina din „Las Fierbinți”) a devenit doamna Spendier în decembrie anul trecut. Câteva luni mai târziu, pe final de aprilie, actrița și iubitul ei austriac s-au cununat religios, în cadrul unei ceremonii de poveste. Recent, vedeta de la Pro TV a oferit mai multe detalii despre cererea în căsătorie, despre care recunoaște că a fost specială.

Anca Dumitra, despre cum a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac

Anca Dumitra și partenerul de origine austriacă, Manfred Spendier, formează un cuplu de mai mulți ani, dar cei doi au păstrat mereu discreția în ceea ce privește relația lor. Abia după cererea în căsătorie și cununia civilă, actrița a început să ofere detalii despre povestea sa de iubire. Într-un interviu pentru VIVA, vedeta din „Las Fierbinți” a vorbit despre noul statut de femeie măritată, dar și despre cum a decurs cererea în căsătorie.

Anca Dumitra, detalii inedite despre cererea în căsătorie. Cum a surprins-o actualul soțIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Potrivit Ancăi Dumitra, cererea în căsătorie a avut loc în Santorini, Grecia și a fost presărată cu multă emoție.

„Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie”, a recunoscut recent Anca Dumitra.

Întrebată dacă își vă păstra numele de familie, actrița din Las Fierbinți a declarat că numele ei va rămâne Dumitra, pentru că așa o cunosc fanii. Cu toate acestea, în acte, ea a trecut la numele de Spendier. „Pentru toți oamenii sunt Anca Dumitra, așa că voi rămâne așa peste tot. În acte este mai simplu, este Spendier.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton