Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra, detalii despre cununia religioasă cu Manfred Spandier. „El e catolic, dar a primit bilet de voie”

Anca Dumitra, detalii despre cununia religioasă cu Manfred Spandier. „El e catolic, dar a primit bilet de voie”
10

de Cătălina Matei,

În ultimul weekend din luna mai, anul acesta, Anca Dumitra a avut parte de o nuntă superbă alături de alesul inimii sale, austriacul Manfred Spandier. Cei doi s-au cununat religios într-o biserică ortodoxă, iar actrița a dat mai multe detalii despre acest eveniment în podcastul lui Mihai Morar.

Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre ziua nunții

La aproape 3 luni după ce s-a cununat religios cu cel care i-a devenit soț cu acte-n regulă anul trecut, Anca Dumitra a făcut mai multe dezvăluiri emoționante legate de acest eveniment important din viața sa. Actrița din serialul de comedie „Las Fierbinți” de la Pro TV și omul de afaceri de origine austriacă Manfred Spandier au avut parte de o nuntă de vis la sfârșitul acestei primăveri, în luna mai.

Invitată în cea mai recentă ediție a podcastului „Fain și Simplu” prezentat de Mihai Morar, Anca Dumitra a povestit care au fost cele mai frumoase momente de la cununia sa religioasă care a fost a fost oficiată într-o biserică ortodoxă, după ce soțul său care este catolic a primit o dispensă.

„Pe tata nu l-am mai văzut plângând”

El e catolic, dar a primit bilet de voie. Am fost la părintele Vasile Ioana și ne-a îndrumat, dar nu a fost dumnealui în ziua respectivă și a fost părintele Dima. (…) Pe tata nu l-am mai văzut plângând, nu l-am văzut plângând, decât în momente absolut dificile și grele, prin care nu ai mai vrea să mai treci prin ele; dar acum la intrarea în biserică, eu eram destul de aiurită să intru și după aia m-am oprit un pic și l-am văzut și instant mi-au dat și mie lacrimile și am zis: Nu, nu, gata! Am plâns după aceea la slujbă, a fost o slujbă foarte frumoasă și părintele Dima a fost fabulos și minunat”, a actrița din „Las Fierbinți”, în cadrul podcastului „Fain și Simpu”.

În același timp, Anca Dumitra a dezvăluit că și-a schimbat și numele de familie în actele oficiale. A preluat numele soțului și se semnează Anca Spandier.

Cât despre cum se înțeleg cei doi soți acasă… „Eu nu știu germana. Am norocul că știe el româna. Și când e mai dificil în română începem și în engleză”, a mai povestit actrița în același podcast.

A fost de departe cea mai frumoasă zi

Revenind la nunta de la sfârșitul lui mai, Anca Dumitra a povestit și despre atmosfera de la petrecere.

Ceva s-a întâmplat pentru că am mai fost la nunți, mi s-a tot spus că nu o sa ai timp să te distrezi, să dansezi, să te simți bine și să fii fericită. Nimic din ce mi s-a spus nu a fost adevărat, pe toate le-am contrazis. A fost de departe cea mai frumoasă zi și atâta bucurie și voie bună și o fericire inexplicabilă încât cred cu siguranță că, am certitudinea că debutul a fost în cadrul slujbei religioase, nu am niciun dubiu (…) Nu că am fost selectivi neapărat, dar ne-am dorit oamenii foarte apropiați nouă. Numărul nu este nici cel mai mic, nici cel mai mare, dar au fost 140 de persoane.

Nu e mult, dar când spui o nuntă intimă te gândești la 50 de persoane, însă a fost exact cine a trebuit să fie și cei din cadrul nostru fie foarte apropiați, familie, prieteni sau chiar de la muncă. A fost exact cum a trebuit”, a mai spus actrița.

Anca Dumitra, detalii inedite despre cererea în căsătorie. Cum a surprins-o actualul soțIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În momentul în care Mihai Morar a întrebat-o dacă în copilărie se visa mireasă, Anca Dumitra a răspuns: „Nu aveam nicio treabă, nu că nu îmi doream, să ne înțelegem familia mi se pare cea mai importantă, chiar cea mai importantă. E familia și apoi lucrurile care te definesc sau vă definesc. Nu am fost genul care să forțez nimic și îmi doresc să fiu asumată până la capăt, dacă îl simt fac, dacă e ceva cel mai mic dubiu mă dau la o parte”.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton