Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dinicu, însărcinată pentru prima oară, știa că nu poate face copii. „După două luni, am aflat și eram în șoc”

Anca Dinicu, însărcinată pentru prima oară, știa că nu poate face copii. „După două luni, am aflat și eram în șoc”
11

de Roxana Mirea,

Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebelușului și a explicat de ce sarcina ei este un adevărat miracol. Ea și iubitul ei, Victor Georgian Păun, erau împreună de doar câteva luni atunci când actrița a aflat că este însărcinată. Medicii îi spuseseră că ea nu poate să aibă copii.

Medicii i-au spus Ancăi Dinicu faptul că nu poate avea copii 

Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, a dat o veste neașteptată fanilor chiar pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Îndrăgita actriță a dezvăluit că va deveni mamă pentru prima dată și a distribuit o imagine în care apare alături de iubitul său.  

De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris actrița pe rețelele sociale. 

Recent, actrița a spus că sarcina ei a fost un adevărat miracol pentru că medicii îi spuseseră că nu poate să rămână în sărcinată decât dacă urmează un tratament în acest sens. 

A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copil. Medical vorbind, mi s-a spus că nu am cum să fac copil dacă nu fac tratament și nu mi-a venit să cred. După două luni aproape am aflat și eram în șoc, încă sunt în șoc uneori, dar am zis că fac tot ce ține de mine ca să duc sarcina asta foarte bine, să fiu cuminte, să mă odihnesc”, a declarat Anca Dinicu, la podcastul Aproximativ discuții cu Gojira, potrivit spynews.ro.  

Medicii i-au spus Ancăi Dinicu faptul că nu poate avea copii  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Anca Dinicu va avea un băiețel 

Anca Dinicu nu a dezvălui că este însărcinată de la început pentru că a vrut să se asigure că analizele ies bine. De asemenea, ea a dezvăluit că așteaptă un băiețel. 

„Nu simțeam neapărat că e momentul să anunț. Nu se făcuseră încă nici trei luni, nu e bine să zici până când nu ies analizele bine, până când nu păstrezi sarcina, că e totul ok, mai bine zici familiei, oamenilor foarte apropiați. Și mi-a fost frică și am zis că decât să se răsufle din altă parte, mai bine zic eu (…) E băiețel”, a mai spus actrița, potrivit Spynews. 

„Te bucuri, dar după ce trece frica. La început a fost înfiorător, că nu știam ce fac, cum. Norocul meu a fost că Georgian, tatăl copilului, mi-a zis: o să fiu lângă tine absolut orice decizie ai lua și o să te ajut cu tot ce pot eu. Și atunci m-am liniștit. Eu îl cunoșteam pe el de șase luni când am aflat că sunt însărcinată, practic după 4 luni. Și asta m-a liniștit, că nu sunt singură”, a mai povestit ea.  

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton