Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dinicu este însărcinată. Cine este iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă”

Anca Dinicu este însărcinată. Cine este iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă”
15

de Cristina Țapu,

Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, a dat o veste neașteptată fanilor chiar pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Îndrăgita actriță a dezvăluit că va deveni mamă pentru prima dată și a distribuit o imagine în care apare alături de iubitul său. Iată detaliile!

Anca Dinicu este însărcinată pentru prima dată

Anca Dinicu este una dintre cele mai renumite și apreciate actrițe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin personalitatea sa efervescentă. Vedeta emisiunii „Săriți de pe fix” nu doar că se bucură de o carieră de succes, dar primește și iubirea necondiționată a partenerului său, Georgian.

Recent, Anca Dinicu a surprins lumea showbizului românesc anunțând că este însărcinată! Vedeta a dezvăluit vestea într-un mesaj postat de Ziua Copilului, informându-și fanii că va deveni mamă. În fotografia postată, apare alături de viitorul tătic, Georgian.

Anca Dinicu este însărcinată. Cine este iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mineIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris Anca Dinicu, în dreptul imaginii în care apare alături de iubitul sportiv.

Anca Dinicu a fost întotdeauna rezervată în privința vieții sale personale. Deși apare frecvent în public, vedeta nu dezvăluie detalii importante despre intimitatea sa decât atunci când consideră necesar. După ce a anunțat că este însărcinată, mulți s-au întrebat cine este bărbatul alături de care va avea un copil.

Iubitul Ancăi Dinicu este Victor Georgian Păun, un baschetbalist legitimat la clubul BC SCM Timișoara, cu care a evoluat în Liga Națională de Baschet a României. De asemenea, acesta deține o afacere pentru sportivi, numită „Retreat Ca Sportivii”, conform paginii personale de Instagram.

Într-un interviu pe care ni l-a acordat anul trecut, actrița ne povestea cum crede că ar fi în postura de mamă.

„Cred că am să fiu o prezență agreabilă pentru copiii mei. Am doi căței, de 16 respectiv 9 ani. Știu că nu se compară, dar dacă am știut să-i cresc pe ei, sigur o să mă descurc. O să fiu grijulie și ușor isterică. Înțelegătoare și categorică”, declara actrița.

Anca Dinicu are o carieră de succes în domeniul comediei

Cunoscută mai ales datorită aparițiilor sale la TV din show-ul „În puii mei!”, dar și din comediile disponibile în prezent pe Netflix – „Teambuilding”, „Haita de acțiune”, „Love Sorry”, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, Anca Dinicu are comedia în sânge. 

În podcastul lui Mihai Bobonete, actrița a spus de ce nu a jucat în „Taximetriști” și în „Ramon”, deși numele său se afla pe lista actorilor doriți.

Acolo da, nu a fost… Trebuia acum, cu același regizor, o să mai facă un film și eram cumva în cărți, doar că programul meu nu s-a pupat cu programul lor și mai trebuia să fac ceva coregrafie și încă nu-mi permite piciorul. Mai trebuia la „Ramon”, dar am avut spectacol și nu s-a pupat programul, că seara trebuia să filmez și ziua eram la teatru și am zis că e prea mult, că nu pot să fac 6 zile fără să dorm. Am încercat odată 3 zile și 3 nopți nu am dormit și la final, vorbeai cu mine, vedeam că vorbești, dar nu mai ajungea sunetul. Ți-o ia creierul razna”, a povestit Anca Dinicu. 

Sursă foto:

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton