Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dinicu a spus ce nume a ales pentru bebelușul ei. „Așa îl chema și pe tata”

Anca Dinicu a spus ce nume a ales pentru bebelușul ei. „Așa îl chema și pe tata”
11

de Roxana Mirea,

Anca Dinicu va deveni mamă pentru prima oară, în curând. Ea și iubitul ei au aflat că vor avea un băiețel și au ales deja numele bebelușului. Iată ce declarații a făcut îndrăgita actriță cu privire la numele copilului ei.

La ce nume s-a gândit Anca Dinicu pentru copilul ei 

Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, a dat o veste neașteptată fanilor chiar pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Îndrăgita actriță a dezvăluit că va deveni mamă pentru prima dată și a distribuit o imagine în care apare alături de iubitul său.  

În curând, Anca Dinicu va deveni mamă, iar ea și iubitul ei, Victor Georgian Păun, știu că vor avea un băiețel. Actrița din „Scara B” a dezvăluit la ce nume s-au gândit pentru micuț. Anca s-a oprit la „Rareș” pentru că spune că își dorește un nume românesc, însă nu exclude posibilitatea să se răzgândească. Totuși, numele de sfânt rămâne sigur. Pe bebeluș o să îl cheme Constantin. 

Prima oară am zis Andrei, după care am zis că sunt prea mulți Andrei. Apoi am zis Radu, după care am zis „Nu vreau Radu, că o să îi zică lumea Răducu și nu vreau Răducu.” Acum ne-am hotărât împreună la numele de Rareș, dar peste două luni cine știe cum o să îl cheme, Freddy, Michael. Vreau să fie un nume românesc care să meargă cu Constantin, așa îl chema și pe tata. Noi am aflat că o să fie băiețel de Sfântul Constantin și mi se pare mie drăguț să îi spunem Constantin, plus că e și o melodie pe care o să i-o pun de ziua lui, și când o să mă enervez o să îi zic „Costică!”. Constantin sigur rămâne”, a spus Anca Dinicu, potrivit spynews.ro.  

La ce nume s-a gândit Anca Dinicu pentru copilul ei Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Medicii i-au spus Ancăi Dinicu faptul că nu poate avea copii 

Recent, actrița a spus că sarcina ei a fost un adevărat miracol pentru că medicii îi spuseseră că nu poate să rămână însărcinată decât dacă urmează un tratament în acest sens.  

A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copil. Medical vorbind, mi s-a spus că nu am cum să fac copil dacă nu fac tratament și nu mi-a venit să cred. După două luni aproape am aflat și eram în șoc, încă sunt în șoc uneori, dar am zis că fac tot ce ține de mine ca să duc sarcina asta foarte bine, să fiu cuminte, să mă odihnesc”, a declarat Anca Dinicu, la podcastul Aproximativ discuții cu Gojira.

Sursa foto: Facebook, Instagram, captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton