; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ELLEN POMPEO, PATRICK DEMPSEY

VIDEO: „Anatomia lui Grey” revine în programul Diva. Când este programat serialul

19 April 2017

Sezonul cu numărul 8 din „Anatomia lui Grey' revine la tv din această seară. Postul DIVA va difuza câte două episoade zilnic, de luni până vineri, de la ora 18.00. Excepție face doar ziua de miercuri, 19 aprilie, când veți putea urmări doar primul episod din seria 8, cu începere de la ora 19.00.

În reluare, serialul va putea fi urmărit dimineața, între orele 8 și 10.

ELLEN POMPEO, PATRICK DEMPSEY

Spitalul Seattle Grace continuă să fie decorul în care se derulează dramele medicale și personale trăite de această echipă, în al optulea sezon al serialului. Meredith Grey (Ellen Pompeo) riscă să suporte consecințe profesionale grave după intervenția ei în testul clinic lui Derek (Patrick Dempsey), din sezonul anterior.

April (Sarah Drew) este acum medicul rezident-șef și trebuie să învețe să se descurce rapid cu răspunderile postului, după ce în oraș are loc o prăbușire de teren uriașă. O conferință a comicilor aduce la Urgență o echipă de personaje extraordinare, iar mama lui Jackson (Jesse Williams), care este o legendă vie a chirurgiei, vine în vizită.

În sezonul 8, Meredith, Cristina (Sandra Oh), Alex (Justin Chambers), Jackson și April sunt în al cincilea an de rezidenţiat. Într-un an care le poate distruge sau nu carierele de chirurgi, rezidenţii trebuie să se ocupe de primele lor operaţii pe cont propriu, fără a mai fi supravegheaţi în sala de operaţie.

JESSE WILLIAMS, SARAH DREW, JUSTIN CHAMBERS

Meredith şi Derek nu mai locuiesc împreună, după ce acesta a fost devastat de faptul că cea dintâi s-a implicat (cu intenţii bune, dar cu rezultate dezastruoase) în studiul lui clinic legat de Alzheimer. Relaţia lor este în pericol, la fel şi soarta fetiţei pe care abia au adoptat-o, Zola.

Fericirea maritală a cuplului Cristina – Owen este pusă în pericol atunci când se ceartă pentru că el vrea copii şi ea nu. Astfel, prietenele Meredith şi Cristina sunt din nou un sprijin una pentru cealaltă, când căsniciile lor ajung într-un punct tensionat.

Jackson – care dovedeşte constant că are talentul necesar pentru a deveni un chirurg talentat – este extrem de fericit alături de noua lui iubită, Lexie (Chyler Leigh). Mark Sloan (Eric Dane), care a devenit un tată iubitor pentru Sofia, alături de Callie (Sara Ramirez) şi Arizona (Jessica Capshaw), se chinuie să treacă peste relaţia lui terminată cu Lexie.

Dragostea este la ea acasă în spital: relaţia lui Bailey cu asistentul Eli se dezvoltă, iar Teddy se îndrăgosteşte şi mai mult de pacientul ei, Henry. Richard Webber (James Pickens Jr.) are grijă de iubita lui soţie, Adele, care are Alzheimer. Spitalul Seattle Grace Hospital este un loc în care viaţa nu este trăită în tonuri de alt şi negru, ci în nuanţe de gri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare