; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Anatomia lui Grey”, sezon nou la TV. DIVA anunță premiera sezonului 11

FOTO. „Anatomia lui Grey”, sezon nou la TV. DIVA difuzează de azi sezonului 11, ultimul cu Patrick Dempsey

30 January 2018

Un nou sezon „Anatomia lui Grey' începe în ianuarie la DIVA. Postul a anunțat că sezonul cu numărul 11 al seriei cu Ellen Pompeo și (încă) Patrick Dempsey în rolurile principale va avea premiera la finalul lunii.

Potrivit DIVA, noul sezon are premiera cu două episoade difuzate marți, 30 ianuarie, de la ora 21:00. În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade.

După plecarea celei mai bune prietene ale sale, Cristina (Sandra Oh), sosirea unui nou medic, Maggie Pierce (Kelly McCreary), care încearcă să se impună și în timp ce soțul ei, Derek (Patrick Dempsey), vrea să se mute la Washington DC, Meredith (Ellen Pompeo) se luptă să restabilească echilibrul în viața personală și profesională, în sezonul 11 al serialului „Anatomia lui Grey'.

 Vezi galeria foto >

În noua serie, Callie (Sara Ramirez) și Arizona (Jessica Capshaw) iau o decizie legată de mama-surogat, Amelia (Caterina Scorsone) află un secret, iar Bailey (Chandra Wilson) își dă seama că va trebui să se lupte cu Alex (Justin Chambers) pentru a obține locul Cristinei în consiliul de administrație. În continuare, April Kepner (Sarah Drew) și Jackson Avery (Jesse Williams) au de înfruntat o problemă de viață și de moarte, iar Derek este implicat într-un accident.

Povestea centrală din sezonul 11 al serialului „Anatomia lui Grey' se țese în jurul lui Meredith, care trebuie să facă față despărțirii de cea mai bună prietenă, vieții amoroase tensionate cu Derek și medicului care o înlocuiește pe Cristina, Dr. Maggie Pierce, care este și sora vitregă a lui Meredith. Printre actorii cu apariții episodice se numără și cunoscuta Geena Davis.

 Vă reamintim că sezonul 11 este și ultimul sezon în care apare Patrick Dempsey, care a făcut parte din distribuția „Anatomiei lui Grey' încă de la început. Concret, în episodul 21 din acest sezon al seriei „Anatomia lui Grey', care a fost difuzat la americani în 2015, fanii și-au luat adio și de la Derek Shepherd.

Urmăriți noile episoade din „Anatomia lui Grey', sezonul 11, marțea, la 21:00, începând din 30 ianuarie, la DIVA. În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare