; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grey sez 10

„Anatomia lui Grey” revine la DIVA cu episoade noi de marți, 5 septembrie

08 August 2017

Chiar dacă furtuna a trecut, relațiile și poveștile de iubire care s-au înfiripat în spitalul Grey Sloan Memorial trebuie să supraviețuiască.

„Anatomia lui Grey', unul dintre cele mai îndrăgite seriale din toată lumea, revine la Diva de marți, 5 septembrie, cu sezonul 10, câte două noi episoade fiind difuzate în fiecare marți de la ora 21.00.

 

În deschiderea noului sezon, medicii de la Spitalul Memorial Grey Sloan trebuie să facă faţă haosului lăsat în urmă de furtuna din sezonul trecut. O imensă alunecare de teren răneşte un grup de locuitori din Seattle, iar puţinii medicii de la Urgenţe intră în acţiune.

În paralel, Meredith (Ellen Pompeo) trebuie să ia o decizie care va afecta viaţa unei persoane iubite, Callie (Sara Ramirez) este şocată de infidelitatea Arizonei (Jessica Capshaw), iar viaţa lui Richard (James Pickens, Jr.) este în mare pericol. Mai mult, medicii primesc o veste devastatoare.

În noile episoade, April (Sarah Drew) este ocupată cu pregătirile pentru căsătorie, dar familia îi pune nervii la încercare.

În același timp, în spital revine o figură familiară, unul dintre medici primește o veste care îi schimbă viața, iar spre finalul sezonului medicii din Spitalul Memorial Grey Sloan îşi iau un rămas-bun emoţionant de la unul dintre personaje.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare